Nieuwe modellen visrubberboten bij Otterboat.nl


28 juni 2018 | Redactie

Met diverse uitvoeringen aan nieuwe catamarans en rubberboten heeft Otterboat.nl een nieuwe boost gegeven aan haar bestaande assortiment. Het assortiment dat met de ‘roeibare’ catamarans bekendheid kreeg, kent niet meer catamaranmodellen en rubberboten die ook een elektromotor of buitenboordmotor als aandrijving kunnen plaatsen. Ook is er een bellyboot opgenomen in het gamma.

De Trimaran kan een 9.8 pk buitenboordmotor dragen…

 

Sterke rubberboten 

Met leuke sterke rubberboten als de Trimaran en Kardinal, die in diverse lengtes worden aangeboden, kunnen sportvissers beschikken over een rubberboot waar je veel kanten mee op kunt tegen een acceptabele prijs. Met een range aan accessoires en koppelstukken is de rubberboot om te bouwen tot een mooie visboot waar je de fishfinder, transducer, hengelhouders, camera en zelfs een hengelrek op kunt monteren. 

 

 

nieuwe modellen visrubberboten 02

 

Kardinal 

De Kardinal is een sterke rubberboot die in drie lengtes 370, 430 en 470 cm uitkomt in de kleuren grijs of rood. De boot bezit een stevig Airdeck als bodem die aan de onderzijde als een RIB in een lichte V-vorm voor drijfkracht en balans zorgt. De 430SL uitvoering heeft een breedte van 122 cm, tegenover 105 cm bij de twee andere modellen. De 430 SL kan ook drie personen dragen in plaats van twee.
 

nieuwe modellen visrubberboten 03
Een fraaie vormgeving voor optimale draagkracht en balans bij de Kardinal…

 

Buitenboordmotoren 

De Kardinal is tevens uitgerust voor buitenboordmotoren. De 370, 470 en 430SL kunnen respectievelijk een bb-motor plaatsen van 6, 8 en 9.8 pk. In de basisuitrusting (vaarklaar en opgepompt) wegen de boten respectievelijk 27, 30 en 35 kg. Een draagtas zorgt ervoor dat je de Kardinal na gebruik kunt vervoeren in een pakket met de afmetingen 120 x 28 x 54 cm.

 

Bekijk zeker even het nieuwe Otterboat assortiment online. 
 

 

nieuwe modellen visrubberboten 04
Kardinal: een stevige achterzijde en groot draagvermogen…

 

visrubberboten 05
De Kardinal is ook in rood verkrijgbaar…

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.