Jaarlijkse Tweedehandsbeurs en Dumpdagen Carpworld Kruidenier


05 juli 2018 | Redactie

Carpworld Kruidenier in Enschede houdt op 7 juli haar traditionele tweedehandsbeurs en dumpdagen. Op deze dag zijn veel hengelsportartikelen te koop met echte kortingen tot 70% - zolang de voorraad strekt en alleen op 7 juli - waaronder hengels, molens, laarzen, kleding, lood, schepnetten, tassen, foedralen, rugzakken en te veel om op te noemen. Niet alleen voor karpervissers maar ook voor witvissers interessant.

Wees erbij!

 

Dumpdagen

Naast bovengenoemde materialen kun je profiteren van onnoemlijk veel afgeprijsde artikelen als stoelen, stretchers, rugzakken, beetverklikkers, kleinmateriaal, steunen, aas, bewaarzakken en weegzakken. Iedereen kan op 7 juli tijdens de Dumpdagen zijn tweedehands hengelsportmateriaal in de zaak te koop aanbieden.
 

Jaarlijkse tweedehandsbeurs 02

 

Tegoedbon

Je bepaalt zelf de verkoopprijs en je hoeft niet per se aanwezig te zijn tijdens deze dagen. Wordt het artikel verkocht dan ontvang je een tegoedbon t.w.v. de verkoopprijs. Deze tegoedbon moet wel voor 30 september 2018 verzilverd worden. Niet-verkochte artikelen gaan terug naar de eigenaar.
Een ideale kans om van je overtollige hengelsportartikelen af te komen en eventueel nieuwe of gebruikte materialen aan te schaffen.

Wees erbij op 7 juli aan de Binnenhaven 2 in Enschede tussen 9 en 17 uur!
 

jaarlijkse tweedehandsbeurs 03

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.