Vissen zoals vissen bedoeld is


25 juli 2018 | Redactie

Geef toe: ze zien er schitterend uit met hun oldskool kleuren en simpele effectiviteit. Ook voor dit soort producten ben je bij PB Products aan het juiste karperadres, want penvissen is natuurlijk fantastisch om te doen en naast de lijnen, de penhengels en de goede haken heeft PB Products ook de karperdobbers voor jou op voorraad.

 

Wat zijn ze mooi...

 

Dobber

Een rimpeling op het water, een rietstengel die heen en weer geduwd wordt, alles wat op karper kan wijzen wordt voorzichtig aangeworpen met de dobber. Vissen zoals vissen bedoeld is, mooi, jagend, direct contact met de vis. En volgt er dan een aanbeet dan is die vaak explosief en neemt de penhengel meteen een diepe buiging voor de vis.

 

PB Products

Met deze serie dobbers van PB Products, met een enkel oogje aan de onderzijde, maar ook met twee oogjes, kan elke penvisser goed uit de voeten in veel situaties. Kies dus het model ‘Floats’ dat bij je past en tuig je hengel op. Enne, wil je nu echt een penhengel die voldoet aan de schoonheid van deze tak van sport, kijk dan meteen eens naar de Dutch Float van PB Products. Een zeer soepele parabolische stok van slechts 1,25 lb en 390 cm lengte met een kurken handvat. Om je vingers bij af te likken zo mooi, en tevens perfect voor het vissen op zeelt!

 

Dutch Float, een pracht penhengel van 1,25 lb...

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.