Aasfirma DLR Baits


02 februari 2016 | Redactie

Met een enorme passie voor het aspect ‘aas’ binnen de karpervisserij, kon het niet langer uitblijven dat Yannic De La Rivière zijn kennis en ervaring gaat delen met andere karpervissers…

De La Rivière is naar eigen zeggen een maniak in het bestuderen van ingrediënten en is tot de conclusie gekomen dat aas veel meer betekent dan wat de meeste vissers denken. In de door hem in 2014 opgerichte firma DLR Baits gaat men dan ook uit van het feit dat goed aas wordt opgebouwd uit verschillende factoren die alle op elkaar moeten worden afgestemd. Er moet gedacht worden aan het eiwitgehalte, koolhydraatgehalte, vitaminen, het vetgehalte, mineralen, de verteerbaarheid, betrouwbaarheid en veel meer. Met dit als basis wordt er verder met hart en ziel gewerkt aan het karperaas. Bij DLR Baits staat men garant voor vers, kwalitatief goed aas. Dit geldt niet alleen qua vangkracht maar ook voor het welzijn van de karper zelf op lange termijn. “Een belangrijke eis bij DLR Baits is de kwaliteit van het aas. Er wordt gewerkt met verse ingrediënten, rechtstreeks afkomstig van vooraanstaande fabrikanten. Op deze manier kunnen wij zeer vers aas aanbieden gebaseerd op unieke ingrediënten waarmee we ons onderscheiden op de markt. Onze producten zijn uniek in zijn soort”, aldus De La Rivière.

 

Aasfirma DLR Baits 3


Research & development

Naast het controleren van kwaliteit houdt men zich bij DLR Baits ook erg bezig met research & development. De La Rivière vervolgt:  “We willen het uiterste halen uit al onze producten en dat gaat niet zonder ontwikkeling en analyses. Met dank aan het Promoteam van DLR Baits volgen we alles op de voet. Ze staan garant voor alle tests en zorgen ervoor dat alle producten 100% goedgekeurd worden.”


Red Flame & Sweet Nectar

De toppers uit het gamma zijn Red Flame & Sweet Nectar. Het is een boilie die overal zijn werking doet en deze scoort aan alle normen perfect. Het is de favoriet van ons het promoteam. Een echte killer van formaat. Een aas dat zich al meerdere malen heeft bewezen bij DLR Baits: “Hij vangt echt overal en boekt onmiddellijk resultaten. Het bevat een mengeling van vismelen, Robin Red, oliën, mengeling van kruiden en een fenomenale kruiden flavour die niet bestaande is op de huidige markt.” 
Enkele kenmerken op een rijtje: hoog Instant gehalte, lange termijn aas, kruidige mix en geschikt voor een watertemperatuur vanaf 8° Celsius.

 

Aasfirma DLR Baits 3


Sweet Nectar

De andere topper is de Sweet Nectar. De La Rivière : “Wie houdt van een zoet snoepje kan er moeilijk aan weerstaan. Het is onze resolute voorjaarstopper. Een aa soort eigen in zijn categorie en ontwikkeld door menige testen. De Sweet Nectar bestaat uit een grove birdfood mix, hoogwaardige melkeiwitten, honing en een mengel van zoete sweetners. De Sweet Nectar kan het hele jaar gebruikt worden en is een vaste waarde geworden in ons gamma.”
Enkele kenmerken van deze boilie: hoog instant gehalte, Lange termijn aas, zoete / birdfood mix, grove structuur en geschikt voor een watertemperatuur vanaf 4° Celsius.


Meer informatie:
 

Aasfirma DLR Baits 4


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.