Op naar de 100 kilo met je weegschaal


27 juli 2018 | Redactie

Het is voor karpervissers misschien wat overdreven om een weegapparaat aan te schaffen dat tot 100 kg gaat, maar meervalvissers weten wel beter. Goed, in Nederland meten we onze vissen liever dan dat we ze wegen, maar in andere landen is het juist andersom. Daar heb je een flinke unster nodig voor het gemarmerde leger. Het merk B-Carp heeft die voor je.

 

Je kunt er natuurlijk eentje tot 50 kg kiezen bij B-Carp...

 

Mijlpaal

Waar bij ons de scheidslijn van 2 meter een grandioze target vormt, daar is de ‘barrière’ van 100 kg een serieuze mijlpaal - zeg maar gerust hindernis - die heel af en toe bereikt wordt en waar je met deze unster dus goed op voorbereid bent.

 

...maar ga je serieus op de meerval dan heb je vaak een andere schaalverdeling nodig zoals deze die tot 100 kg gaat, en ook nog eens tot op de 50 gram nauwkeurig is...

 

Tarra

Voordeel van de digitale weegschaal van B-Carp is dat hij tot op de 50 gram nauwkeurig weegt (in kg, lb en oz.) en daarmee ook voor de lagere gewichten uitstekend functioneert. Komt nog eens bij dat je ook de tarra (bijvoorbeeld het gewicht van de weegzak) kunt instellen, of liever gezegd wegcijferen, waardoor het wegen heel precies wordt gedaan bij de Digital Fishing Scale.

 

B-Carp

Het B-Carp weegtoestel heeft ook een thermometerfunctie, is waterbestendig en draait op drie AAA batterijen. Gezien bij Hertog Hengelsport in de webshop.

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.