Hengeldiscount 2.0 rondleiding vanavond live op Facebook


27 juli 2018 | Redactie

Hengeldiscount Gigant is onlangs compleet vernieuwd en het resultaat mag er zijn. Na een onstuimig jaar van reorganiseren, bouwen en verbouwen is de winkel vrijwel compleet opnieuw ingericht om de klanten weer optimaal van dienst te kunnen zijn. Ook de gloednieuwe website draait op volle toeren. Vanavond (vrijdag 27 juli) gaat Hengeldiscount 2.0 om 20 uur live op Facebook zodat iedereen het resultaat kan zien en bovendien vragen kan stellen.

 

Vernieuwing

Na 15 jaar was Hengeldiscount Gigant toe aan vernieuwing. Zowel de 1400 vierkante meter grote winkel aan de Dwarsveld 2 in Oldemarkt als de website die eveneens al 15 jaar in de lucht was, waren aan een update toe. De winkel is grondig verbouwd zonder het overzicht en de oorspronkelijke gezelligheid aan te tasten. Ook de vertrouwde klantvriendelijkheid en service die klanten door de jaren heen gewend zijn, is onaangetast!

 

 

 

 

Kampioenen aan huis: het roofvisduo Vierhout & Vis won de Predatortour 2018 met sponsoring van Hengeldiscount...

 

Gloednieuwe webshop

Vanaf 1 juni jongstleden is ook de gloednieuwe webshop in de lucht. Sneller, beter en voor elke discipline in de sportvisserij duidelijk gegroepeerd. Duizenden artikelen zijn er te vinden en dat worden er elke dag meer. Achter de schermen worden op dit moment ook de magazijnen aangepakt en worden de voorraden geactualiseerd. Al met al zijn er vele uren en middelen geïnvesteerd om Hengeldiscount Gigant gereed te krijgen voor de toekomst.

 

 

Let op de zomerdeals karpervissers...

 

De beste roofvismaterialen...

 

De deur staat open

De deuren van de vernieuwde hengelsportwinkel in Oldemarkt staan voor iedereen open. Ook de koffie staat als vanouds klaar. Kom eens langs en zie met eigen ogen wat Hengeldiscount Gigant je te bieden heeft en welke aanbiedingen er deze week zijn.

 

 

De beste kunstaasjes voor de zeebaars...

 

 

En fijnste Timm's dobbers...

 

Om 20 uur vanavond live

Kijk dus vanavond om 20 uur even op de Facebook-pagina van Hengeldiscount Gigant 2.0;  volg de digitale rondleiding door de nieuwe winkel en stel je eventuele vragen live in de ‘uitzending’!  

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.