Spectaculair jeugdvisevenement Spaarnwoude op 18 augustus


28 juli 2018 | Redactie

Op 18 augustus vindt in recreatiegebied Spaarnwoude het jeugdvisevent ‘VISkampioen van Nederland 2018’. Tijdens dit event kun je alles leren over witvissen, roofvissen, streetfishing, karpervissen, zeevissen en vliegvissen en kan de jeugd zelf vissen onder begeleiding van visexperts. Een dag vol entertainment, waarbij ook aan activiteiten voor niet-sportvissers is gedacht. Deelname is gratis, maar geef je wel even op!

Ook Viskid Boaz en Nickelodeon-presentator Bart Boonstra zijn aanwezig!

 

VISkampioen 

Ben jij helemaal gek van vissen? Geef je dan op voor dit vis-evenement in Spaarnwoude en neem je vismaatjes en familie mee, want jij krijgt niet alleen een Stekkie hengel cadeau, maar naast alle visactiviteiten is er van alles te beleven tussen 10 en 16 uur, zoals het schieten met NERF blasters en springkussens.
Jazeker; ouders/verzorgers zijn ook van harte welkom.
 

02
Ed Stoop verruilt een dag als pensionaris graag voor een dagje in Spaarnwoude!

 

Ed Stoop 

Op het evenement zijn ook bekende vissers aanwezig, zoals Nickelodeon-presentator Bart Boonstra, Ed Stoop, Viskid Boaz en tal van YouTubers en vloggers. Recreatiegebied Spaarnewoude ligt tussen Amsterdam en Haarlem in Spaarnwoude-Houtrak (adres: Kristalpromenade 3 te Halfweg). Parkeren kan op het festival terrein, aan de Wethouder van Essenweg – zie routeschets op de website.
 

03

 

Prijzen

Twijfel je nog? Presentator Bart Boonstra vertelt je in onderstaande video waarom jij naar dit geweldige jeugdevent moet komen! Ed Stoop deelt ook leuke prijzen uit voor degene met de vetste vangstfoto. De winnaar wordt bekend gemaakt door Bart Boonstra en mag zich een jaar lang Viskampioen van Nederland noemen! 

 

Klik hieronder om een promo te bekijken van dit evenement.

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.