Hendriks Actie Prijs voor topnet van Strategy


31 juli 2018 | Redactie

Niemand wil te veel betalen voor zijn spullen, dus een mooie aanbieding is altijd meegenomen, zeker voor de dure sport die karpervissen heet. Bij Hengelsport Hendriks in Ermelo, onderdeel van Kampeerwereld Hendriks, zien we momenteel veel mooie afprijzingen liggen voor prima materialen. Als we er eentje mogen uitlichten die het label Hendriks Actie Prijs heeft, dan dit gave en praktische landingsnet van Strategy.

 

Een mooi breed en diep visvriendelijk karpernet...

 

Strategy

De lange lastige naam ‘Strategy Strat Legend Fold-System + 180 Cf H’ spreek je waarschijnlijk maar één keer uit in je leven, maar de specificaties zullen je lang bijblijven wanneer je het net van dichtbij bekijkt. Het is een hoogwaardig karpernet met een speciaal ontwikkeld Block Folding System waardoor het net eenvoudig in- en uit is te klappen.

 

 

En hup...

 

 

Eenvoudig in te klappen en aan te sluiten...

 

Hendriks Ermelo

De eendelige steel is voorzien van een speciale anti-slip coating wat het scheppen van de vis vergemakkelijkt. De fijnmazige mesh voorkomt dat de rug- en anaalvin minder snel vast komen te zitten. Daarnaast zijn de stevige netarmen voorzien van een speciaal foam zodat het net blijft drijven. De hoeken van het net hebben een extra verstevigde band, wat de duurzaamheid verhoogt. Een vis- en gebruiksvriendelijk schepnet met de afmetingen 108 cm breed; 110 cm diep en (steel) 180 cm lang.

 

Tune even in op de webshop van Hendriks en je ziet het prijskaartje van deze aanbieding.

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.