Hitte verdubbelt de aandacht voor Buff hoofdbescherming


04 augustus 2018 | Redactie

In het begin werd er wat lacherig over gedaan, over die kleurige halsdoeken, bandana’s en balaclava’s die met name door Amerikaanse sportvissers gedragen werden, maar inmiddels zijn ook de Europese sportvissers ‘om’. De hoofdbeschermers van Buff, verdeeld door Technautic, zijn maar al te nuttig tegen de kwalijke invloeden van zonlicht, wind en ook kou…

Totale gezichtsbescherming…

 

Buff

Buff is een populair merk voor de bescherming van hoofd, nek en oren voor sportvissers en outdoor-liefhebbers. Nu de zomer zo hard toeslaat in de Lage Landen, is de aandacht voorde beschermers van Buff verdubbeld. Een Buff beschermt tegen UV, maar natuurlijk ook tegen wind en kou in herfst en winter.

 

2
Met de Buff Original ben je al goed bezig…

 

Ademend

De stof waarmee een Buff is gemaakt, is ademend, heeft rek en is zacht. Het biedt comfortabele bescherming tegen koude en warme weersomstandigheden, voert vocht af, absorbeert schittering en snijdt windgeruis af in een varende boot. Ze zijn licht van gewicht en passen makkelijk in de zak van je jas of broek.

 

03

04

05
Veel fraaie designs…

 

Overdreven?

Wanneer je dit overdreven vindt, en een pet je voldoende lijkt, wijst Buff erop dat een pet niet je oren en de nek beschermt tegen de zon. De sportvissers die kiezen voor een hoed met brede rand, zijn al beter beschermd op weg, maar met een goede Buff (ook te combineren met hoed of pet) ben je in de meeste gevallen beter uit.

 

Voor iedere sportvisser

Je kunt sommige modellen zodanig plooien, dat ze niet alleen je nek maar ook je hals beschermen. In de zomer een uitkomst, maar in de koude van herfst, winter en voorjaar ideaal tegen de kou en de wind. Buff is er niet alleen voor bootvissers of opstappers, maar zeker ook voor strandvissers en pierenwaaiers; eigenlijk voor iedere sportvisser.

 

06
Tegen zon, kou en wind…

 

Hood

In het assortiment zitten veel modellen, die elk hun eigen specialisme kennen. Sommige zijn extra beschermend tegen UV-licht (ook zijn er UV-handschoenen!), andere zijn bedoeld als nekwarmer en weer andere als ‘hood’. Met een Buff Original kun je al veel kanten op, zoals je in de video hieronder kunt zien. Kies de Buff die het best bij je past en bekijk de vele fleurige modellen en oplossingen op de website van Technautic.

 

Klik hieronder voor een duidelijk gefilmde gebruiksaanwijzing.

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.