Saga, de Game Changer voor karper en witvis


05 augustus 2018 | Redactie

Een nieuwe naam, en een nieuw aasje voor een brede groep sportvissers: Saga Baits. Dit onder de vlag van Strategy en Cresta uitgekomen merk levert boilies, dips, soaks en pop-ups, en richt zich op voer en aas voor de witvissers en karpervissers.
 

De game changer…

 

Strategy en Cresta

Zowel bij Strategy als bij Cresta zit veel specialistische kennis over respectievelijk karpervissen en witvissen. Doordat beide disciplines tegenwoordig dankzij onder meer de commercials (karpervijvers) enige overlapping vertonen, zijn er natuurlijk grote overeenkomsten in aasgebruik.

 

Saga Baits

Zo heeft Saga voor de methodvisserij op karper en witvis een serie groundbaits en pellets ontwikkeld. Bij de witvisvoertjes brengt Saga voerpellets voor de method in de smaken Red Krill, Yellow Fish en Green Monster. De hoogwaardige grondstoffen en flavours zijn in uitgekiende verhoudingen met elkaar vermengd. Dit zorgt voor een uiterst eenvoudige bereidingswijze, de ideale kleefkracht en een hoge mate van aanlokking. Saga wordt daarbij geprezen als de nieuwe ‘Game changer’ die voor veel witvissers een uitkomst gaat bieden. 
 

2
Lekkers voor de witvis…

 

Chocolate Fudge 

Bij de karpervisserij heeft Saga de voerproducten onderverdeeld in Excellent en Premium producten. Beide bieden boilies, dips, soaks en pop-ups aan. Bij de boilies zagen we de smaken Tunana, Mulberine, Squid Addict en X-Somnia bij de Excellent range en Cherry Bomb, Chocolate Fudge, Squid ’n Garlic en Scopex ’n Butyric uitvoeringen.
 

3
Method voer…

 

Chocoladesensatie 

De Chocolate Fudge boilies is gemaakt met een licht verteerbare, zoete mix voorzien van de absolute chocoladesensatie.  Eén van de onderscheidende ingrediënten vind je in de met uiterste precisie geselecteerde cacaoboon. Een chocolade bol waarvan je gewoon weet dat die brokken gaat maken…

Meer weten over Saga Baits? Kijk op de website, of in de winkels waar ze reeds gezien zijn. 

4
Chocolate Fudge…

 

5

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.