Gratis leren vissen bij Nipro in augustus


08 augustus 2018 | Redactie

Een ervaren hengelsportzaak met op elk visgebied een specialist in dienst, dat zou iedere hengelsportwinkel zich wensen. Bij Nipro Hengelsport in het Noord-Hollandse Sint Maarten lopen er volgens ons wel vier of vijf van die kenners rond. Een zaak bij uitstek dus waar je je eerste schreden op het pad van de hengelsport kan zetten. En dat kan in augustus met een cursus voor de beginnende sportvisser!

 

Kom naar de gratis cursus!

 

Vol is vol

De cursus is zelfs met lunch en hengelsportmaterialen geheel gratis en wordt gegeven aan sportvissers in spé tussen de 6 en 12 jaar. Inschrijven voor deze cursusdag is verplicht, want vol is vol! De volgende data zijn nog open: de woensdagen 22 en 29 augustus 2018.

 

Tijdens de cursus leer je een hengel optuigen en ga je zelf ook vissen onder begeleiding en – als je nog nooit gevist hebt – vang je misschien die dag wel je eerste vis en leer je die ook onthaken en veilig terugzetten. De cursus bestaat uit een theoriegedeelte (10-12 uur), een lunch (12-12.30 uur) en natuurlijk vissen (13-15 uur).

 

 

Geef je op via stef@niprohengelsport.nl of bel even met de winkel op 0226-394055. Kom gezellig met je vader, moeder, opa of oma, of grote broer of zus, maar alleen kan natuurlijk ook!

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.