Tropische opruiming in de Hengeldiscount magazijnen


06 augustus 2018 | Redactie

De immense winkel van HengelDiscount in Oldemarkt is weer op orde en nu zijn de magazijnen aan de beurt voor een verbouwing. Tijd dus voor wat tropische kortingen om ruimte te scheppen in de voorraad. Dus even opgelet karpervissers (maar ook zeevissers, vliegvissers, witvissers en roofvissers) ga even langs in de winkel of kijk op de vernieuwde webshop. Met kortingen tot wel 70% moet je zorgen dat je deze zomervoordeeltjes niet laat lopen. De actie geldt nog t/m 11 augustus 2018!

 

 

 

 Tropische opruiming in de Hengeldiscount magazijnen-2

Een flink afgeprijsde Stradic 1000HG…

 

Starbaits, Matrix en Lamiglas

Wanneer je de website van Hengeldiscount opent, heb je direct een mooie kijk op alle kortingen. Zo zijn er onder de karpervissers vast wel Starbaits (Sensas) liefhebbers die iets van dit merk nodig hebben; ook voor hen is er korting. Flinke besparingen kun je ook doen op Matrix kleinmaterialen, op Savage Gear hengels, zelfs op echte Lamiglas hengels (!) zit een erg mooie korting.. Te veel om op te noemen, dus neem snel een kijkje en mis niks in de periode 4 t/m 11 augustus 2018!

 

 Tropische opruiming in de Hengeldiscount magazijnen-3

Juist ook de karpervissers kunnen flink profiteren…

 

Rapala

De kortingen vliegen je om de oren en zoals gezegd in alle disciplines. Sommige te mooi om waar te zijn. Wat te denken van Rapala kunstaasjes voor slechts 5 euro! Misschien wel het bekendste en een van de oudste en meest ervaren en geliefde kunstaasmerken ter wereld. Kijk op deze pagina om de modellen te zien die voor een habbekrats weggaan. 
Maar ook het beroemde Heddon kunstaas is nu wel heel aantrekkelijk geprijsd.

 

 Tropische opruiming in de Hengeldiscount magazijnen-4

Veel gewilde producten in de aanbieding…

 

 Tropische opruiming in de Hengeldiscount magazijnen-5

Kijk snel want de voorraden slinken gauw met deze aanbiedingen…

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.