Bass Pro Shops ‘second hottest retailer’


09 augustus 2018 | Redactie

De grote hengelsportketen van Bass Pro Shop doet het goed. In de vestigingen over de USA werd de afgelopen tijd een prima omzet gehaald. In de ranglijst van de National Retail Federation (NRF) komt Bass Pro zelfs als tweede op de lijst van Hottest Retailer uit en moet daar bij alleen Primark voor laten gaan bij het vertonen van de snelste groei in omzet.

 

De gigantische Bass Pro Shop in de Memphis Pyramid langs de Mississippi…

 

Bass Pro Shops

En om meteen een paar winkels te noemen die het achter zich laat in deze lijst: Ikea, Amazon, Verizon, Petsmart en Apple Stores/iTunes. Geen verkeerde score. De lijst werd gepubliceerd in Stores magazine van de genoemde organisatie NRF, en toont de ranking van ‘the nation’s fastest-growing retailers by year-over-year domestic sales growth’.

 

 

Outdoor

Hoewel de winkelketen in hengelsport, kamperen en outdoor geen onbekende is voor deze lijst, is dit voor Bass Pro Shops wel de hoogste notering ooit in deze ranking. De Bass Pro Shops, gesticht door Johnny Morris in de slijterij van zijn vader in 1972, kwam in 2016 nog in het nieuws doordat het een fusie aanging met concurrent Cabela’s. In de 200 winkels van de winkelketen komen jaarlijks meer dan 200 miljoen klanten.

 

 

 

Het interieur van de Bass Pro Shop in de Memphis Pyramid; veel meer dan een winkel alleen...

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.