Veelbelovend nieuw drietal in de CC Moore corner


11 augustus 2018 | Redactie

CC Moore zit niet stil in de zomervakantie en komt uit met een drietal veelbelovende producten voor de karpervisser. Naast nieuwe Northern Specials in de vorm van NS1 Orange Pop Ups zijn er twee nieuwe baitboosters verkrijgbaar: de Liquid Sweetcorn en de Northern Special baitbooster.

 

Het nieuwe drietal ontbreekt natuurlijk niet in de CC Moore corner bij Fauna Hengelsport...

 

CC Moore

De CC Moore Liquid Sweetcorn is perfect voor het aanmaken van spod- en stickmixen, maar kan ook goed gebruikt worden voor het soaken van boilies. Deze PVA-vriendelijke liquid zit vol met gemalen mais en zorgt onderwater voor een wolk van geur- en smaak stoffen. Hij wordt aangeboden in flacons van 500 ml.

 

 

Nieuwe NS1 pop-ups...

 

Fauna Hengelsport

Dezelfde attractiewaarde vind je terug in de nieuwe Northern Special baitbooster. Het bekende succesvolle recept van de Northern Specials van CC Moore is er nu ook in ‘uitgeperste’ vorm met deze liquid. Ideaal om in te zetten met wat gesoakte particles en een pop-upje van de nieuwe NS1 Orange Pop Up, die je nu nieuw in de schappen kunt vinden in een 12 en 14 mm versie. De drie nieuwelingen van CC Moore zagen we bij Fauna Hengelsport in Raamsdonksveer.

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.