Magazine: Dé Karperwereld 121!


18 augustus 2018 | Redactie

In het nu verkrijgbare magazine Dé Karperwereld is weer alles te terug te vinden wat de echte karpervisser bezig houdt. Werkelijk goed leesvoer dat is geschreven door de beste auteurs in de Nederlandstalige karperscene. Veel tactiek, techniek over statisch én struinend vissen, maar ook veel binnen- en buitenlandse avonturen. En niet te vergeten ook gevuld met de nodige spectaculaire vangsten!

De in Frankrijk woonachtige Robert Paul Naeff doet veel tips van de hand over Frans openbaar water mét aangrenzende campings!

 

magazine-121-de-karperwereld-02 én magazine-121-de-karperwereld-03
Robert de Wilt siert de cover met een Rotterdamse struinkarper, in het magazine lees je over zijn oppervlaktevisserij. Voor een voordelig abonnement: klik hier!

 

magazine-121-de-karperwereld-04
Adam Penning schijft over de harde Engelse visserij op Fryering.

 

magazine-121-de-karperwereld-05
Lees alles over het eind dit jaar te verschijnen boek van Rini Groothuis: Sluimerend Dynamiet 2.0…

 

magazine-121-de-karperwereld-06
Al heel wat zomervakanties werden aan Italië besteed en dit jaar mocht de gedreven Rick van de Graaf eindelijk zijn trofee torsen! 

 

magazine-121-de-karperwereld-07
Hollandser kan het niet… Maar hoe pak je de visserij in eigen regio efficiënt aan? Engbert I. Genweg weet raad!magazine-121-de-karperwereld-08magazine-121-de-karperwereld-08
Laurens Maasland vervolgt zijn veelgelezen serie: Memoires van een seriewoordenaar.

 

magazine-121-de-karperwereld-09 én magazine-121-de-karperwereld-1
Dennis Scherjon en Kris Pauwels leverden zeer uiteenlopende bijdragen, toch hebben zij elk er de nodige kleur in verwerkt! Voor een voordelig abonnement: klik hier!

 

magazine-121-de-karperwereld-11
Voor Davy Claus liever geen overvolle circuitwateren. Hij ploetert het liever in zijn eentje voort aan grote vergeten zandafgravingen zonder platgetreden paden… Check nu Dé Karperwereld!

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.