Karper Sale bij Wesdijk gaat nog even door


26 augustus 2018 | Redactie

De sale bij Wesdijk Hengelsport gaat gewoon nog even door en ook de karpervissers profiteren mee.  De hengelsportzaak heeft zijn best gedaan om veel hengelsportmaterialen in de aanbieding te zetten, inclusief hele sets met hengels en molens maar zeker ook materialen als beetmelders en brollies. Bespaar nog even flink wat geld met karpermaterialen waar je niet zonder kunt.

 

 

Barendrecht

In Barendrecht staan momenteel in de maand augustus heel veel karpermaterialen in de opruiming bij Wesdijk, maar sommige aanbiedingen blijven gewoon staan tot ze op zijn. Een mooie gelegenheid om nog even te profiteren van veel aanbiedingen en de komende tijd van de goede visdagen die nog komen voor de karper, alvorens de vissen weer het najaar en de winter in duiken.

 

 

 

Wesdijk

Even een kleine blik op de augustus Karper Sale bij Wesdijk: een JRC Defender Brolly Deal: Brolly + Wrap voor slechts 149,95 euro. Ook niet verkeerd: een set van drie stuks beetmelders van Nash, de S5 Siren, voor een vriendenprijs van 69,00 euro in totaal. En evenzeer van Nash is de deal van de Nash Titan Hide Complete: check hier voor de aanbieding. Wil je inderdaad nog even een karperset aanschaffen om je hobby nieuw leven in te blazen of cadeau te geven aan een sportvisser-in-de-dop, kijk dan even hier naar de (complete) karpersets van bekende merken vanaf 44,95 euro.

 

 

 

Meer weten? Check even alle aanbiedingen. En je weet het: is er iets niet op voorraad bij Wesdijk en wil je het bestellen, dan heb je automatisch 15% korting te pakken op die bestelling.

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.