Handige Auto Clasp bij Hengelsport Hendriks


29 augustus 2018 | Redactie

In het 10.000 m² grote complex van Kampeerwereld Hendriks aan de Harderwijkerweg 183 in Ermelo zit een hengelsportzaak die allang geen geheim meer is. De allround zaak heeft een mooi assortiment karperproducten en karpermerken, en voldoende aas en voer op voorraad om jaren mee vooruit te kunnen. Ook vind je er handige hebbedingen zoals de Maver Auto Clasp Rod Rest.

 

Handige klem, die Clasp...

 

Hengelsport Hendriks

Het bedrijf in Ermelo is in 1965 gestart en kreeg destijds de naam Hendriks Tenten. Na meer dan 50 jaar is het familiebedrijf uitgegroeid van een tentenmakerij naar een complete outdoor- en kampeerwinkel, met tevens een zeer goede hengelsportafdeling met veel karpermaterialen. Bij deze Hengelsport Hendriks  vind je ook de genoemde Auto Clasp Rod Rest van Maver; bekend als witvismerk  maar thuis in veel disciplines.

 

 

 

Maver Clasp

De Clasp (klem) zorgt ervoor dat de hengel niet in het water belandt bij een aanbeet of bij het aanstoten. Hoewel de Clasp de hengel klemvast zet bij het neerleggen, is de hengel bij het oppakken zonder moeite uit de klemgreep los te maken. Een handige hulp waar je op een dag heel blij mee bent dat je hem hebt.

 

Kijk hieronder voor een mooi filmpje van de Clasp op YouTube.

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.