Een mooie herfst tegemoet met PB Products


30 augustus 2018 | Redactie

Heerlijk dat de herfst er weer aankomt, nu we de ergste tropische hitte achter de rug hebben. Het leuke is, dat het mooie herfstweer sommige jaren nog wel tot in oktober kan voortduren. En dat is goed nieuws voor ons karpervisserslegioen. Zoek je nog bijpassende kleding voor deze dagen, dan heeft PB Products nog een mooi trio voor je…

 

Een mooie herfst tegemoet...

 

PB Products

Heerlijke kleding voor de nazomer en de herfst is een hoody, een T-shirt eronder en een soepele beanie waar je geen koppijn in krijgt. PB Products levert deze aan de hengelsportwinkels en karperspeciaalzaken.

 

Een mooie herfstige hoody...

 

Hoody

Deze comfortabele hoody is ideaal tijdens de wat koelere zomeravonden of -nachten en tijdens de wat koudere dagen als extra warme trui onder je jas. De hoody is met mooie details afgewerkt en natuurlijk herkenbaar als een PB Products ontwerp.

 

 

Beanie

Ook het T-shirt dat PB Products levert is van kwaliteit. Hij is vervaardigd van 100% katoen, in de juiste kleurstelling groen en mooi afgewerkt met geborduurde logo’s. Geen overbodige luxe tijdens koele, vochtige en koude nachten is verder een beanie met goede pasvorm. Die van PB Products kun je dag en nacht dragen omdat hij niet knelt ondanks de ‘one size fits all’.

 

Klik hier voor meer PB Products materialen, kleding, ‘hardware’ en talloze kleinmaterialen.

 

 

Goed gekleed op de foto...

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.