De drijvende haakaas-varianten van Prologic


02 september 2018 | Redactie

Naast het inzetten van pop-ups – ook als snowman - zijn er nog meer methodes om je haakaas zwevend, drijvend of gewichtloos te maken. Bij Prologic hebben ze bijna een studie gemaakt over ‘The Last Meter’, dus pikken we even wat ideetjes uit de catalogus van dit inventieve karpermerk.

Ook de Italiaanse Prologic visser Fabio Pellizzari boekt succes met de imitatie maisjes…

 

Supernatural Corn

Deze potjes met geflavourde imitatie-maïs worden door Prologic omschreven als ‘misschien wel de best vangende imitatie-maïs  op de markt’. Een gewaagde uitspraak maar misschien wel heel dicht bij de waarheid. De zachte net-drijvende korrels kun je als single hook gebruiken, maar natuurlijk ook als combi met al je andere haakaasjes en boilies. De Supernatural Corn is verkrijgbaar in de maten S, L en M. 
 
02
Veel ruimte nemen ze niet in beslag, maar het effect kan verrassend zijn…

 

Bait balancing kit 

Natuurlijk zijn er nog steeds de good old balancing sticks, die ook Prologic nog uitbrengt om je haakaas uit te balanceren of te laten zweven of drijven, al naar gelang de grootte van de stick die je afknipt of afbreekt. De Prologic Bait balancing kit kent meerdere kleuren sticks en is er in de diameters 5 en 7 mm. 
 

03
Nog altijd onmisbaar bij het uitbalanceren van je haakaas…

 

Zig Flash Eggs

Al eens een Zig Flash Eggs geprobeerd samen te voegen met je boilie, pellet of tijgernoot? De Flash Eggs zijn natuurlijk oorspronkelijk bedoeld voor de Zig rig, maar vanwege hun drijfvermogen ook prima te combineren met haakaas om de karper zand in de ogen te strooien. Ze worden door Prologic verkocht in een assortiment verpakking met verschillende kleuren. Je kunt ze op smaak brengen en soaken met elke flavour en triggeren de nieuwsgierigheid van de karper. 
 

4
Zig Flash Eggs in combinatie met je haakaas…

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.