Altijd op scherp met Sonubaits Code Red


03 september 2018 | Redactie

Achter de schermen werkte Sonubaits drie jaar lang aan de Code Red range; een voer- en aas range die alle varianten van het huidige aassegment in zich heeft met boilies, dumbells, wafters, liquids en freezerbaits die je niet hoeft in te vriezen...

 

Altijd en overal inzetbaar en herkenbaar als rijke voedselbron...

 

Code Red

Een mooi uitgangspunt werd de productontwikkelaars voorgehouden bij het ontwikkelen van deze range. Maak een aasrange die in elk water meteen karper vangt, maar ook op de lange termijn met een voercampagne als een zeer goed aas en voedselbron naar voren komt. Het antwoord was de Code Red.

 

 

Invriezen niet nodig...

 

Geen invriezen meer

Code Red heeft een hoog gehalte aan vloeibare attractors en lijkt daardoor qua textuur op freezerbaits. Eenmaal in het water, starten de boilies meteen met het uitwasemen van de vloeibare lekkernijen in het aas. De karper herkent de Code Red boilie meteen als allesomvattende voedselbron dankzij onder meer de snel verteerbare ‘pre-digested’ vismeel ingrediënten en de liquid liver. Met gebruikmaking van de juiste hoeveelheden zout, suiker en olie en bestanddelen uit de voedingsindustrie werd een aas gecreëerd die zeer lang vers blijft en dus geen invriezen nodig heeft.

 

 

Wafters

De Code Red boilies zijn verkrijgbaar in 12, 15 en 18 mm. Sonubaits heeft in de range verder heel veel pop-ups, baits en toevoegingen ontwikkeld. Speciale aandacht voor de Code Red Wafter. Deze worden in Mixed Colour uitgebracht in 15 mm uitvoeringen. Je kunt vier kleuren in één potje aantreffen en ze perfect inzetten naast gevoerde Code Red boilies of een bedje van crushed boilies of particles met een Code Red glug!

 

Goed vangende Code Red wafters in gemixte kleuren in één potje...

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.