Extreme TX Pod: een rodpod voor alle omstandigheden


04 september 2018 | Redactie

Wie op zoek is naar een rodpod, hoeft eigenlijk alleen maar in het assortiment van JRC te kijken om genoeg keuze te vinden voor een hengelsteun die bij je past. Ook als je een topper wil onder de rodpods kun je bij het merk met de drie letters blijven hangen. Bij Carpworld Kruidenier in Enschede is deze ook te zien: de Extreme TX Pod.

 

Ook voor de extreme afstanden...

 

Extreme TX Pod

Deze pod van JRC kan in alle visomstandigheden worden gebruikt en is daarmee een van de beste en veelzijdigste op de markt. Met een (traploos!) verstelbare lengte, hoogte en verschillende poothoeken kan de Extreme TX Pod aan elk oppervlak worden aangepast. Omdat de pod wordt geleverd met een stel extra lange voorpoten, kun je er ook een hoge pod van maken voor het vissen op extreem lange afstanden.

 

Verstelbaar in alle standen...

 

Lichtgewicht aluminium

De JRC Extreme TX Pod is in het bezit van een sterke lichtgewicht aluminium constructie met een niet-glanzende zwarte coating. De pod heeft XL verstelhendels voor eenvoudig hanteren en een optimale krachtverdeling. De Extreme TX Pod heeft compacte transportafmetingen en is verkrijgbaar als model voor 3 en 4 hengels.

 

Klik hier voor prijzen en meer details.

 

Slimme constructie...

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.