Voeren op de hotspot met de Nash Dot Spod


05 september 2018 | Redactie

Noem het voerbommen, spod bombs, spombs of zoals in het geval bij Nash: een Dot Spod. Waar we het over hebben zijn de handige varianten op de originele Spomb voerraket die met kleine aanpassingen door verschillende karpermerken op de markt gebracht worden om flinke hoeveelheden voer op afstand met de hengel weg te zetten.

 

Opvallende Dot Spods van Nash...

 

Dot Spod

De variant van Nash heet dus Dot Spod en ziet er aan de buitenkant in ieder geval opvallend uit met zijn blauwwitte of blauwzwarte kleuren. Deze voerbom is uitgerust met een ingenieus mechanisme, dat ervoor zorgt dat de raket zich bij het neerkomen opent. Geschikt voor losse voerdelen zoals particles, maar natuurlijk ook voor boilies, pellets of tijgernoten en dergelijke.

 

Voor flinke hoeveelheden voer...

 

Fauna Hengelsport

Het opscheppen en vullen van de Dot Spod is dankzij de ingebouwde schep bijzonder eenvoudig. Werp je volle ‘bom’ in met een stevige (spod)hengel  en breng net zoveel voer als je wil gebruiken. Na het neerkomen op het water en het openen en loslaten van het voer, blijft de Dot Spod voerraket gewoon drijven en zal dus niet snel vast komen te zitten aan obstakels. Gezien bij Fauna Hengelsport in Raamsdonksveer.

 

Voeren op afstand...

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.