Sportex kondigt grensverleggende producten aan bij 70-jarig jubileum


08 september 2018 | Redactie

Komend jaar bestaat de Duitse hengelfabrikant Sportex 70 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Die 70 jaar betekent geenszins dat Sportex met pensioen is gegaan, want de vakmensen van deze fabrikant willen in 2019 uitkomen met liefst meer dan 150 nieuwe hengels om samen met de gebruikers van al dat moois een feestje te vieren…

Al generaties sportvissers maakten kennis met de klassehengels van Sportex...

 

Sportex

Die 150 nieuwe hengels van Sportex is niet alles, want er zullen speciale jubileumhengels tussen zitten die nadrukkelijk verwijzen naar deze gedenkwaardige mijlpaal. De naam Sportex wordt al door vele generaties sportvissers verbonden aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Sportex was tot nu toe nog altijd een van de weinige Europese hengelbouwers die de productie nog niet naar het verre oosten had verplaatst en zowel de ontwikkeling als de fabricage in Duitsland liet plaatsvinden. Het merk is actief in alle hengeldisciplines en blinkt uit op het gebied van roofvishengels (Opal, Black Pearl, Toboron), vliegenhengels (Diamond Fly), karperhengels (Paragon, Purista), zeehengels (Magnus, Jolokia) als feeder- en matchhengels (Carbolflex, Rapid Float). Op de meeste hengels wordt een garantie van 10 jaar gegeven op de blanks.

 

Degelijk en betrouwbaar...

 

Goede zeehengels testen is nooit een straf...

 

Veel roofvishengels...

 

Graphenon en Beyond

Eén ding wil Sportex alvast wel al verklappen, namelijk dat ze gaan uitkomen met Graphenon en Beyond hengels, die gemaakt zijn volgens een nieuwe fabricagetechniek met ‘graphene’ materiaal. Volgens een bericht op Angling International zal de Beyond range uit hengels bestaan die met geen enkele andere hengel op de markt te vergelijken zijn. U bent gewaarschuwd! De nieuwe catalogus met deze grensverleggende producten zal rond half september 2018 ook online te zien zijn op de website www.sportex.de. Sportex wordt in ons land verdeeld door Leonard Sports in Hoogeveen.

 

 

Check volgende week de website www.sportex.de voor nieuwe baanbrekende 2019 hengels...

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.