Good old Chub Barrow Bags: nog altijd onderscheidend


07 september 2018 | Redactie

De Barrow bags uit de Vantage luggage series van Chub zijn niet nieuw maar nog altijd zeer geliefd omdat ze gewoon erg praktisch zijn ontworpen met hun lage rechthoekige vorm. Je kunt er veel spullen in kwijt en dankzij het handige stapel- en vouwsysteem kun je de lage tassen onder je stretcher plaatsen om de ruimte in je bivvy of brolly vrij te houden.

 

Nog altijd onovertroffen en super praktisch...

 

Chub

De Barrow Bags uit de Vantage luggage serie zijn verkrijgbaar in de maten Medium en Large; respectievelijk met een totaal volume van 65 en 90 liter. Met de afmetingen 30 x 56 x 40 cm is de M de kleinste en de L is de grootste met zijn 34 x 68 x 40 cm. Ze zijn uitgerust met verwijderbare verdeelvakken, een schouderriem en gemaakt van materiaal dat makkelijk schoon te maken is.

 

Uitklappen en inklappen...

 

Barrow Bags

Het slimme tweedelig ontwerp is uitklapbaar en is daarmee zo ontzettend praktisch gemaakt. Ook is er een verwijderbare pouch bij. Ben je nog op zoek naar een onderscheidend product waarover is nagedacht, denk dan nog eens aan deze Barrow Bags. Het is soms zoeken naar een winkel die ze nog heeft, dus als je ze ziet, wacht niet te lang met een beslissing.

 

Barrow

De Barrow Bags zijn zoals de naam al aangeeft, ontworpen met de plaatsing op de barrow in het achterhoofd. Ook voor transport zijn de bags superhandig. In onderstaand filmpje kun je zowel de barrow als de Barrow Bags nog eens in werking zien.

 

Klik op onderstaand filmpje om de barrow en Barrow Bags van Chub beter te bekijken.

 

 

 

 

 

 
 

Lees meer over:
luggage Chub Vantage Barrow bag

Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.