Online ticketverkoop Hengelsport- en Botenbeurs 2018 gestart!


10 september 2018 | Redactie

Van vrijdag 30 november t/m zondag 2 december a.s. is het weer zo ver en zal in de Jaarbeurs Utrecht de Hengelsport- en Botenbeurs 2018 georganiseerd worden. Het grootste hengelsportevent van Europa! De online ticketverkoop is gestart; je bespaart daarmee 25 procent én je hoeft niet in de rij te staan bij de kassa...: klik hier! Én let op, je dingt hiermee naar een fantastische visreis naar Zweden ter waarde van 2500 euro, voor vier personen!

 

Online ticketverkoop Hengelsport- en Botenbeurs 2018 gestart! 2

 

Ondertussen worden grootse plannen uitgewerkt en staat straks de Hengelsport- en Botenbeurs weer volledig in de steigers met in het totaal 20.000 m² beursoppervlak, ontelbaar spraakmakende hengelsportmerken, een veelvoud aan winkels én uiteraard ook tal van superleuke activiteiten voor de karper-, roof-, wit-, zee- en vliegvisser. Met totaal 180 standhouders uit binnen- en buitenland is dit 'the place to be' voor iedere sportvisser!

 

Online ticketverkoop Hengelsport- en Botenbeurs 2018 gestart! 3

 

Tipje van de sluier?

De zeer populaire Vaste Stokkenshow waar de witvisser zelf kan ervaren welke vaste hengel bij hem past vindt opnieuw doorgang. Het zeevisstrand waar gespecialiseerde strandvissers laten zien welke technieken succesvol zijn en tevens tonen welke producten ze gebruiken. Op Het Karperplein kun je als karpervisser nieuwe producten bekijken en vragen stellen aan bekende karpervissers. Ben je meer van de snoek, baars, snoekbaars & co, ook dan kun je je lol op op het Roofvisplein met tal van demonstraties, de nieuwste producten, boten en een meet & greet met bekende roofviscracks. Ooit al eens de kunst van het vliegvissen willen oppakken? Op de beurs kun je gratis je eerste les casten krijgen van een expert.

 

Online ticketverkoop Hengelsport- en Botenbeurs 2018 gestart! 4

 

Lezingen & New Products

Natuurlijk zijn er ook weer diverse lezingen door bekende sportvissers die hun geheimen vertellen waardoor jij nog meer en grotere vis gaat vangen. En, last but not least, natuurlijk ook dit jaar de Best New Products, waar jij en je maten kunnen stemmen op wat in jullie ogen het beste nieuwe product is.

 

Online ticketverkoop Hengelsport- en Botenbeurs 2018 gestart! 5

 

Dit en nog veel meer! Zorg dat je er bij bent, zet 30 november tot 2 december a.s. in je agenda en we zien je in Utrecht! Houd onze website en Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws.

 

Online ticketverkoop Hengelsport- en Botenbeurs 2018 gestart! 6

 

Hengelsport- en Botenbeurs 2018 feiten:

  • Waar: Jaarbeurs Utrecht
  • Wanneer: vrijdag 30 november t/m zondag 2 december 2018
  • Openingstijden: dagelijks 10:00 – 17:00 uur
  • Online boeking met € 3,- korting én kans maken op een visreis!
  • 180 nationale en internationale hengelsportbedrijven
  • 20.000 m² beursoppervlak
  • Grootste hengelsportbeurs van Europa
  • Belangrijke websites: www.hengelsportbeurzen.nl
  • Belangrijke Facebookpagina’s: Hengelsport- en Botenbeurs en Carpsquare
  • Ticket bestellen: klik hier!

 

Online ticketverkoop Hengelsport- en Botenbeurs 2018 gestart! 7


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.