Fish Inn zet JRC Radar CX Blue beetmeldersets op scherp


17 september 2018 | Redactie

Maak je een lijstje met topbeetmelders voor een vriendelijke prijs, dan staan de Radars van JRC daar ongetwijfeld in. Dat gegeven is hengelsportspeciaalzaak Fish Inn natuurlijk niet ontgaan; zij hebben voor de klanten slim ingekocht, waardoor deze melders nu uiterst voordelig kunnen worden aangeboden.

 

Waterdichte en duurzame sets...

 

JRC Radar CX

Op zoek naar een beetmelderset, heb je de JRC Radar series waarschijnlijk al verschillende malen voorbij zien gekomen. Deze Radars zijn waterdicht (dubbel geseald) en natuurlijk voorzien van (traploze) volume instelling, tooninstelling en een gevoeligheid die uiterst secuur kan worden geregeld. Door dat laatste pluspunt heb je tijdens een stormachtige sessie geen last van valse ‘aanbeten’ en is het vissen op groot water een stuk aangenamer en zekerder.

 

Twee-in-één of Drie-in-één

 

Voor maar €108,95 koop je een robuuste kwaliteit 2+1 waterdichte beetmelderset, terwijl je natuurlijk met de set-up van drie hengels kunt kiezen voor een 3+1 set. Ook deze is momenteel erg gunstig geprijsd en kost nu maar € 144,95. Deze set heeft exact dezelfde functionaliteiten als de 2+1 maar is voorzien van een extra JRC Radar beetmelder. Alle JRC radar CX beetmeldersets worden geleverd in een luxe koffertje en iedere beetmelder is voorzien van een individuele hardcase.

 

 

Ook de 3+1 is voordeliger dan ooit...

 

Specificaties

Meer informatie en specificaties over de JRC Radar CX beetmeldersets vindt je hier. Het complete assortiment beetmelders bekijken van deze speciaalzaak in Venlo? Klik dan hier

 

 

 

 

Online kun je naast de genoemde sets alle beetmelders uit het assortiment van Fish Inn bekijken. En dat zijn er heel wat...

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.