Excellent toprange van Saga Baits bij Hengelsport Hendriks


19 september 2018 | Redactie

Na de introductie van het aas- en voermerk Saga, zijn de boilies al door menige karpervisser ontdekt als instant haakaas. De Excellent toprange van Saga is niet per toeval ontstaan maar gebaseerd op de ervaring en de unieke signaalwerking die uitgaat van fermentatie. De boilies zitten vol hoog geconcentreerde bestanddelen die zowel instant als op termijn een optimale werking garanderen.

 

De Tunana is een van de vier toppers uit de Excellent range...

 

Saga Excellent

De Saga Excellent boilies zijn er in 15 en 20 mm diameters en worden in vier verschillende flavours uitgebracht: de Tunana, de Mulberine, de Squid Addict en de X-Somnia.

 

 

Tunana

De Tunana is op basis van de succesformule van vismelen en verleidende zoete bestanddelen. De Mulberine boilieheeft N-Butyric als ingrediënt en kent een mierzoete smaak en geur. Een mix op basis van activerende en attractieve gefermenteerde bestanddelen die direct aanzet tot azen.

 

De Squid Addict boilie heeft een onmiskenbare geur die iedere doorgewinterde karpervisser direct zal herkennen. De hoogwaardige mix is op basis van de beste vismelen, bestanddelen vol signaalwerking en unieke additieven.

 

De zoete Mulberine...

 

Mysterie

In de Excellent range is de X-Somnia  de absolute ‘mystery-mix’. De boilie heeft een zeer unieke samenstelling waarin praktische kennis en ervaring terugkomt. Hiermee kun je het viswater zowel instant als op de langere termijn volledig naar je hand zetten.

 

 

Hengelsport Hendriks

Alle producten uit de Exellent en Premium range van Saga Baits kun je tegenkomen bij Hengelsport Hendriks in Ermelo, en natuurlijk via hun webshop. Extra interessant, want sommige zijn gelabeld met een ‘Actieprijs’.

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.