Jelly Wire: na al die jaren ‘still going strong’


23 september 2018 | Redactie

Vraagje: hoe lang denk je dat de bekende Jelly Wire onderlijn al bestaat? En meteen de tweede vraag er achteraan: denk je dat deze de tand des tijds heeft doorstaan? We helpen je meteen aan de antwoorden. Dit prachtige onderlijntje van PB Products bestaat meer liefst al 15 jaar en duizenden karpervissers gebruiken de snelzinkende Jelly Wire tot op de dag van vandaag met grote tevredenheid.

 

Wie kent het niet, de good old Jelly Wire?

 

PB Products

Dat de Jelly Wire van PB Products na al die jaren nog altijd vooraan ligt bij de hengelsportwinkel, is dus geen toeval. Dit onderlijnmateriaal bezit een ronde, niet pluizende binnenkern die makkelijk rond de bek van de karper plooit en knoopvast is. Jelly Wire heeft veel weg van een soepele braid, en dat is een groot voordeel. Je kunt het met vrijwel elk haaktype combineren.  

 

In drie kleurtjes en drie sterktes, en dat al drie lustrums...

 

Jelly Wire

De binnenkern van de gecoate Jelly Wire wordt omsloten door een eenvoudig te strippen, transparante buitenmantel, die het materiaal net dat beetje stijfheid geeft waardoor het niet in de war raakt. Natuurlijk wist je al dat deze populaire lijn verkrijgbaar is in de kleuren Gravel, Weed en Silt om in te kunnen spelen op verschillend gekleurde bodemstructuren, en in de sterktes 15, 25 en 35 lb. De Jelly Wire wordt gebruikt voor allerlei soorten combi-rigs die zich onder water zeer natuurlijk gedragen. Wil je alsnog je onderlijn ietsje anders, kijk dan eens naar de Green Hornet of Skinless - eveneens van PB Products.

 

Waarom iets anders proberen als een product zich al 15 jaar bewezen heeft? Hier valt in het geval van Jelly Wire natuurlijk weinig tegenin te brengen. Op naar het volgende lustrum!

 

Op klosjes van 20 meter...

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.