Alles bij de hand in de Prologic CDX Carryall


25 september 2018 | Redactie

Zoveel karpervissers, zoveel meningen. Wat materialen betreft, een vaststaand feit. Komt nog eens bij dat de ene karpervisser veel meer materialen bezit dan de andere, en dus weer hele andere opbergmogelijkheden zoekt dan iemand wiens hele uitrusting – uitgezonderd de hengels - in een CDX Carryall bag van Prologic past. Maar dan is het wel makkelijk te dragen natuurlijk, zeker bij deze CDX Carryall…

 

 

De CDX Carryall in de afmetingen 58 (lengte) x 29 (diepte) x 40 cm (hoogte)...

 

Prologic

Die CDX Carryall ziet er prachtig uit, en dat kun je wel overlaten aan de Deense productontwikkelaars bij moederbedrijf Svendsen Sport. De carryall is een van de vele uit de luggage afdeling van Prologic, en eentje in het rijtje van diverse CDX uitvoeringen als een rucksack, bait bag en pouches.

 

 

CDX Carryall

De ‘Fully padded’ CDX Carryall heeft de afmetingen 58 (lengte) x 29 (diepte) x 40 cm (hoogte). Naast een groot hoofdcompartiment kent de tas een groot aantal vakken en buitenpockets, waar ook de CDX pouches in passen. De stevige MCP camo fabric ripstop materialen houden vocht en vuil buiten en de waterdichte bodem houdt aan de onderzijde de vloeibare zaken tegen.

 

 

Eentje uit de CDX familie...

 

Ideale metgezel

Een tas waarmee je gezien mag worden, deze CDX Carryall. En hoeveel materialen je ook bezit; voor een paar uurtjes karpervissen is dit een ideale metgezel.

 

Klik hieronder om een filmpje te bekijken waarin Adam Penning de carryall bespreekt.

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.