Van ‘subba- culture’ tot trendy karperkleding


27 september 2018 | Redactie

Ooit was het een duister kledingmerkje dat ontstond uit de ‘subba-culture’ van karpervissers in zuidoost Engeland, maar Wofte Clothing ontwikkelde zich daaruit vanaf 2011 tot  een trendsettend kledingmerk dat niet alleen door karpervissers werd gedragen maar ook op straat zeer ‘houdbaar’ bleek. En dat was natuurlijk dubbel zo succesvol.

 

De kwaliteit van een Wofte Polar jacket...

 

Wofte

De producten die Wofte op de markt brengt zijn volgens het label bestemd voor ‘outdoor & fishing’, maar als gezegd en geschreven kom je de jassen en T-shirts ook op straat vaker tegen. En dat de ontwerpers er zin in hebben blijkt wel uit het statement: ‘This is only the beginning. We are the trend setters’.

 

 

Dat zien we graag: regen die van een jas afparelt, zoals bij deze Softshell van Wofte...

 

Carpworld Kruidenier

Populair bij Wofte zijn de genoemde T-shirts met het logo. Maar kijk je eens wat beter naar de jassen en de details, dan zie je dat er goed over nagedacht is. De producten zijn betaalbaar, zoals een Olive Softshell jacket, maar ook van zeer goede kwaliteit, zoals het Olive Polar jacket. Veel van de Wofte kleding is te vinden bij Carpworld Kruidenier in Enschede en op hun webshop.

 

 

Polar jacket

Die laatste is natuurlijk met het oog op de komende koudere maanden een goede optie. Het Polar jacket is waterdicht en winddicht, gemaakt van polyester ripstop en heeft een waterdichtheidsgradatie van 5K en 2K ademend vermogen. Aan de buitenzijde heeft hij zes zakken inclusief twee ‘handwarmer pockets’. De mouwen, het taille en de capuchon zijn alle verstelbaar op je eigen omvang. Kers op de taart is natuurlijk het fraaie rubber Wofte logo.

 

Klik hieronder voor een video van Wofte kleding.

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.