Carplevel werkt aan Hengelsport Heusden-Zolder


28 september 2018 | Redactie

Ben je vaste klant van Carplevel in Heusden-Zolder, zorg dan dat je vandaag (vrijdag 28-9) nog even je inkopen doet voordat de winkel een dikke week sluit in verband met vakantie. Of er nog gevist wordt in de vakantie, valt te bezien, want de mannen van Carplevel zijn druk doende om een algemene hengelsportwinkel uit de grond te stampen, die in maart 2019 geopend zal worden.

 

Een nieuwe tweede zaak in maart 2019...

 

Hengelsport Heusden-Zolder

Jazeker, er komt een hengelsportwinkel die in het weekend van 2 en 3 maart 2019 de deuren zal openen en waarvan de voorbereidingen al in volle gang zijn. De naam: Hengelsport Heusden-Zolder. Momenteel zijn er al veel merken gecontracteerd om deze winkel te gaan bevoorraden en ook is er een Facebookpagina om de ontwikkelingen te volgen.

 

 

De voorraden Carpelicious zijn weer aangevuld...

 

Ook Poseidon is bij Carplevel aanwezig met onder meer deze Boat Holder Quick Release...

 

Carpelicious

Maar zover is het nog niet, want de karperspeciaalzaak Carplevel zelf gaat ook als een speer. Zo zijn er nieuwe materialen gearriveerd en lege plekken aangevuld van onder meer RidgeMonkey, MainLine, Poseidon, Carpelicious, Enterprise Tackle en NTec.

De winkel is na de vakantie weer geopend op maandag 8 oktober en dan heb je gelukkig weer een karperspeciaalzaak in de regio Hasselt, Leuven, Turnhout, Maastricht en Weert.

 

 

Enterprise Tackle met Imitation baits...

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.