Cocoon 2G Hi Care Mat toppunt van ‘carp care’


02 oktober 2018 | Redactie

Een van de meest gewaardeerde onthaakmatten van JRC heeft onlangs een make-over gehad en luistert nu naar de naam Cocoon 2G Hi Care Mat. De ‘mat’ ziet er super degelijk uit en op veel onderdelen is de veiligheid en het comfort verbeterd.  Als karper zou je er een flinke dril voor over hebben om het genoegen van dit onthaakbedje te mogen ondergaan…

 

Zelfs een 50 lb karper wilde tijdens de testfase meewerken aan een fotosessie op de nieuwe mat...

 

JRC

De nieuwe Cocoon 2G Hi Care Mat van JRC is voorzien van een dikkere bodemlaag en kent een verbeterde waterafvoer en een reflecterende buitenrand die bovendien met een ‘tension strap’  veilig en hermetisch is af te sluiten tegen ‘glijpartijen’. Compleet en doordacht om er voor te zorgen dat de vis veilig zit opgeborgen en een van de highlights uit de nieuwe Carp Care range van JRC.

 

 

Beveiliging rondom...

 

 

En met tension straps aan de zijkanten...

 

Cocoon 2G Hi Care Mat

De mat is volgens JRC ‘compact op te vouwen’ voor eenvoudig transport in de auto en op de wandeltocht van de auto naar de waterkant.  In Engeland werd 18 maanden getest met deze mat en onderging reeds de ‘overlast’ van een flink aantal zware karpers, waaronder een 50 lb aan boord, die er netjes in paste. Meer details over de mat volgen via de website van JRC.

 

Waarschuw je winkelier alvast dat hij hem op voorraad neemt!

 

 

 

Opvouwen en wegwezen...

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.