Big Game Ebro: ook vandaag weer gewoon 30 graden en grote vis


04 oktober 2018 | Redactie

Hoewel het momenteel lekker herfstweer is hier in Nederland, hebben we het Spaanse weerbericht voor de Ebro rond de thuisbasis van Big Game Ebro even gecheckt. Vandaag kruipt het kwik daar weer op naar de 30 graden en de rest van de week komt het niet onder de 24 graden met hier en daar een wolkje. Het is dus volop zomer met veel zonneschijn en geen regen te bekennen. Als we op tijd geboekt hadden, hadden we er nu kunnen staan vissen…

 

Lekker van de zon en de grote vissen genieten daar in Spanje...

 

Big Game Ebro

Jaja, áls…maar zonder gekheid: het is natuurlijk goed toeven in Spanje wanneer bij ons de nachten kouder worden en het in Spanje nog gewoon de 30 graden aantikt overdag. En natuurlijk hebben ze rond Chiprana, waar Big Game Ebro gevestigd is, ook wel eens een mindere dag met een regenbui of een temperatuursval door een verkeerde windrichting, maar buiten de soms lastige wisselende waterstanden zit je in Spanje beslist op een heerlijke vakantieplek – met een fris drankje in de schaduw achter je hengels.

 

 

 

Zo'n vakantie vergeet je niet snel...

 

Tweemetergrens

De ervaring op visgebied van Big Game Ebro, en de heerlijke accommodatie en culinaire verwennerij, maakt dat deze visreisexpert tot de populairste in Spanje behoort. De genoemde lastige wisselende waterstanden kunnen dan ook in vrijwel alle gevallen handig worden opgevangen door de stekkennis van de visgidsen, zodat je toch nog je visje kunt vangen – en wie weet alsnog over die tweemetergrens heengaat bij het meervalvissen, of over de 30 pond met een prachtige sterke Spaanse rivierkarper.

 

 

Even tussendoor op de karper of de snoekbaars...

 

Halen en brengen

Ook in de herfstmaanden ‘vluchten’ er weer veel Nederlandse en Belgische sportvissers naar Spanje om er de vangst van hun leven te boeken. En het is dichterbij dan je denkt. De vliegreis naar Spanje is voorbij voor je het weet en dankzij de ‘haal- en breng’ service van Big Game Ebro ben je vanaf het vliegveld ook snel op de plaats van bestemming en word je verwelkomd door de gastvrije crew.

 

Boek op tijd

Ook een keer een onvergetelijke visvakantie meemaken aan de Ebro? Boek dan op tijd voor de komende vakanties of voor komend (voor)jaar. Gewoon op de website kijken of mailen naar biggameebro@hotmail.com

 

 

Daar kan een flinke aasvis in hoor...

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.