Radical Red Monster met Robin Red & MonsterCrab


05 oktober 2018 | Redactie

Radical Baits heeft een veelbelovende boilie op de markt gebracht met de Red Monster. Deze bol heeft als ingrediënten zowel de originele Robin Red van Haiths als de MonsterCrab aan boord. In samenwerking met grotevissenvanger Robin Illner is de nieuwe rood-groene ‘two layer bait’ al flink aan de tand gevoeld voordat ie verpakt en wel in de winkelschappen lag…

 

Het roodgroene monster...

 

Red Monster

De Red Monster boilie kun je prima als instant aas gebruiken, omdat het spicy aroma en de toegevoegde bestanddelen direct de aandacht van de karpers trekken. Hoewel voorvoeren dan niet direct nodig is, kan het natuurlijk wel flink bijdragen wanneer je dat doet. Vanwege het hoge proteïnen gehalte van 31% is dit een lekkernij die de vissen ook op langere termijn als voedselbron zullen waarderen.

 

 

Robin Illner hielp een handje mee...

 

Radical Baits

De boilie van deze Red Monster verschijnt in de diameters 16, 20 en 24 mm. In dezelfde flavour-lijn brengt Radical Carp tevens dips uit en powders en flavour sprays, alsook pop-ups en Neon pop-ups onder het motto ‘works on any water and at any time of the year’. Voor de witvissers en feedervissers heeft het merk ook een kleinere Method Marble uitgebracht en een dumbell uitvoering van de Red Monster.

 

Klik hier voor meer informatie over Radical Baits.

 

De Neon pop-ups...

 

 

De dip...

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.