Goed nieuws voor karpervissers!


05 oktober 2018 | Redactie

Goed nieuws voor karpervissers die van lezen houden: Dé Karperwereld magazine 122 is juist verschenen! Het is maar sterk de vraag of er geen strafport bij komt kijken voor de abonnees want alleen al de cover van Eddie Jansen en zijn megaschub ziet er loeizwaar uit. Het hele vangstrelaas heeft Jansen verpakt in ‘Franse kanaalescapades’.

 

 

Smeerdijk junior maakt zijn debuut in KW-magazine...

 

 

Eddie Jansen kan zijn covergirl amper tillen!

 

Ook Ewout Smeerdijk is weer present en in zijn artikel ‘Ritme’ ziet het ernaar uit dat er goede zaken worden gedaan in het uitgestrekte jachtgebied van deze verstokte romanticus. Op zijn beurt schat Kevin Diederen zijn kansen hoog in tijdens de donkere uurtjes aan de waterkant, zijn aanpak geeft hij prijs in ons magazine.

 

 

Nog altijd effectief, zéker bij een instant-visserij. Olivier Gandzadi weet er alles van!

 

Onze USA-auteur Olivier Gandzadi beschrijft het voor hem zo succesvolle method feederen, een techniek die wij in Europa een beetje dreigen te vergeten. Toch zou je er op onze eigen wateren misschien best eens flink succesvol mee kunnen zijn.

 

 

Verre stekken genieten de voorkeur voor Tijmen en Tijs.

 

Tijmen van der Sande en Tijs Peters gaan een nieuw avontuur tegemoet op de verre stille stekken van een onontgonnen karperwater in Frankrijk. Onze populaire seriewoordenaar Laurens M. deelt zijn bijzondere memoires en toont mollige muzen. Vangt Peter Huizing in dit magazine de felbegeerde Knik? Jazeker! De Kanjerstory van deze reis is geschreven door Niels van Vooren, over snelgroeiers gesproken…

 

 

Onze populaire seriewoordenaar Laurens M.

 

Bernd Brink heeft zich laatste jaren verdiept in het vissen óp stenen en basalt. Puur en vooral omdat hij merkte dat stekjes verder bij de keien vandaan veel minder rendement opleverden. In ‘Karper on the Rocks’ legt hij uit hoe je deze visserij verantwoord uitvoert.

 

 

Altijd aantrekkelijk voor een hongerige karper.

 

Het karperjargon kent steeds meer talentvolle fotografen, Mark van der Zouw is een begenadig vakfotograaf en bovendien een karperfanaat. Dat levert een geweldige sfeerspread op in deze editie.

 

 

Een out-take van Rini Groothuis’ Sluimerend Dynamiet 2.0!

 

En last but not least: we hebben van Rini Groothuis een geweldige exclusieve out-take gekregen van zijn binnenkort te verschijnen laatste testament Sluimeren Dynamiet 2.0! Weldra in de winkel, maar…:

 

Ben jij ook een fanatieke karpervisser en wil je graag voortaan de beste artikelen als eerste lezen? Neem dan nu een voordelig abonnement en ontvang ’s lands oudste karpermagazine voortaan ‘vers van de pers’ in huis. Hoe?: klik hier!

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.