Vault C-smart: een beest van een powerbank


10 oktober 2018 | Redactie

De Ridgemonkey Vault C-smart powerpack is een beest van een powerbank, die je geen moment in de steek laat en dankzij de vele aansluitmogelijkheden en een supersnelle verbinding aan de waterkant van stroom voorziet van apparatuur als smartphones, tablets, laptops en diverse andere accu’s. Hengelsport Utrecht  was al door de voorraad heen, maar heeft ze inmiddels weer ingekocht.

 

Keuze uit twee Vault C-Smart stroomleveranciers...

 

Vault C-Smart

Met de Vault C-Smart (als opvolger van de Vault Dual Voltage Powerpack) is het mogelijk om gelijktijdig gebruik te maken van alle vier de poorten en de USB-C standaard, en onderscheid zich daarmee van andere powerbanks. De Vault C-smart is volgens opgave in staat om je apparaten 9 keer sneller op te laden dan ‘alle andere opladers’. De nieuwe standaard USB Power Delivery (ook bekend als USB PD) kan 45W power leveren, tegenover de vroegere 5W USB oplader.

 

 

Zorgeloos stroom gebruiken bij het vissen...

 

 

Met veel connectie-mogelijkheden...

 

Hengelsport Utrecht

Hij is verkrijgbaar in twee kleuren en in twee uitvoeringen. De ene uitvoering heeft een capaciteit van 24Ah @ 12v / 77,850mAh @ 3.7v, en de andere een capaciteit van 13Ah @ 12v / 42,150mAh @ 3.7v. Combineer de Vault C-Smart met een dubbele 5V 3A USB-A poort en een 12V DC sigarenaansteker output en je hebt het meest veelzijdige energieleverancier voor langs de waterkant in huis. Ook de diverse kabels en aansluitingen kun je via de gezamenlijke webshop van Hengelsport Utrecht en Hengelsport Vught bestellen.

 

Klik hieronder om een filmpje van de powerpack te zien.

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.