Fish Inn: bigpit molens van grote merken nu voor kleine prijzen


13 oktober 2018 | Redactie

Voor bigpit molens van de merken Shimano, Daiwa, Penn, Dam en Okuma is het momenteel de juiste tijd om er een goed naar te kijken, nu Fish Inn in Venlo er voor een zacht prijsje afstand van wil doen. Ondanks deze lage prijzen koop je enkel en alleen top kwaliteit modellen waarmee je op zeker kunt gaan langs de waterkant. Onderstaand een top 5 van de beste aanbiedingen.

Ook de Daiwa Emblem staat nu in de top 5 van afgeprijsde bigpitters...

 

Daiwa Emblem QDA

De Daiwa Emblem molens gelden bij bijna alle karpervissers sinds vele jaren als een begrip van betrouwbaarheid. Ook de nieuwe Daiwa Emblem QDA molens sluiten hier naadloos bij aan met de nieuwste Daiwa ontwikkelingen en technieken en bieden daardoor een bigpit molen die de hoogste belasting aan kan en altijd betrouwbaar blijft. Deze Daiwa Emblem QDA staat momenteel flink afgeprijsd te koop voor €118,95.

 

De DAM Quick SLS DLX 970 FD...

 

DAM Quick 

De DAM Quick SLS DLX 970 FD is het vlaggenschip bij de karpermolens van het merk DAM en MAD. De afkorting DLX staat voor Deluxe wat geldt voor zowel uiterlijk als ook voor de machinekamer van de molen. De molen heeft matzwarte looks en de hardhouten slingerknop past precies bij deze fraaie uitstraling! 

De DAM Quick SLS DLX 970 FD koop je nu van €159,- voor €99,95. Voor meer informatie of bestellen klik je hier.

 

De Shimano Speedcast 14000 XSB...

 

Shimano Speedcast

De Shimano Speedcast 14000 XSB is een bigpit karpermolen met een krachtige 4.3:1 overbrenging. Daarnaast is deze Shimano bigpit molen voorzien van X-ship technologie die zorgt voor een maximale stijfheid van de body. Deze combinatie van features zorgen ervoor dat geen enkele karper te sterk is voor deze bonk van een karpermolen. Om de perfecte controle tijdens een dril te behouden is de Shimano Speedcast 14000 XSB molen voorzien van een instant drag slip. De Speedcast koop je nu van 179,- voor €99,95. Klik hier voor meer info. 

 

De Okuma 8K bigpitter...

 

Okuma 8K

Okuma staat altijd al voor kwaliteit en heeft met deze Okuma 8K karpermolen de perfecte Okuma bigpit molen voor de karpervisser op de markt gebracht. De Okuma 8K is uitgevoerd in mat zwart en is voorzien van een luxe houten slingerknop die het oog streelt. Om altijd de perfecte kracht en duurzaamheid te garanderen is deze molen voorzien van 6 roestvrij stalen kogellagers die i.c.m. het wormwiel transmissie systeem zorgen voor een zeer lange levensduur. De quick drag slip is met zijn Multi-disc geolied slip systeem de perfecte slip die altijd soepel zal blijven lopen. De 8K wordt geleverd met een gratis aluminium reservespoel van Okuma 8k FD van €149,95 voor € 89,95. Voor meer informatie of bestellen klik je hier. 

 

De Penn Affinity II 8000LC...

 

Penn Affinity

Na het succes van het eerste model Penn Affinity is er besloten om deze Affinity een update te geven met een nog betere opspoeling van de lijn met kruiswikkelingen van het nieuwe Slow Oscillation systeem. Dit in combinatie met de longcast aluminium spoel zorgen voor ultieme werpprestaties. De Penn Affinity karpermolen is voorzien van 6 gesealde roestvrijstalen kogellagers en het befaamde HT-100 carbon slipsysteem. Deze Penn Affinity koop je nu voor maar € 99,95. Voor meer informatie of bestellen klik je hier. 

 

Wil je jouw setup upgraden, vernieuwen of wil je gewoon eens wat anders? Sla dan nu je slag! Naast deze vijf 5 topaanbiedingen bij Fish Inn is er altijd een scherp geprijsd assortiment van 15000 artikelen op voorraad. Als deze artikelen worden met de grootste zorg verpakt en zo snel mogelijk naar jou opgestuurd zodat je spoedig naar het water kunt vertrekken. Wil je nog meer karpermolens bekijken, klik dan hier.

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.