Hengelsportbeurs Utrecht feest voor jong en oud


23 oktober 2018 | Redactie

De voorbereidingen van de Hengelsport- en Botenbeurs op 30 november, 1 en 2 december in de Jaarbeurs Utrecht zijn in volle gang. Zowel voor de jeugd als voor de rest van het legioen is de beurs een must-see om te bezoeken en wie weet kom je zwaar beladen met koopjes of goodiebags weer thuis. Kinderen t/m 13 jaar wederom gratis naar de Hengelsport- en Botenbeurs in de Jaarbeurs Utrecht.

Er valt genoeg te zien op de beurs voor jong en oud...

 

Gratis hengels

Elke beursdag worden er onder meer gratis Mitchell-hengels uitgedeeld aan de eerste 350 kinderen en achter de coulissen wordt druk gewerkt aan een randprogramma voor de kids. Natuurlijk kunnen ook de volwassen bezoekers zich lekker uitleven. Naast de vele standhouders zijn er overal demonstraties van producten, workshops en spetterende publieksacties en kun je luisteren naar lezingen van bekende sportvissers. Bestel hier je tickets met 25% korting en je parkeerkaart met 45% korting.

 

Bertus Rozemeijer...

 

Marco Kraal...

 

Luc Coppens...

 

Bassin met forellen

In de grote demonstratiebak zwemmen levende forellen rond. Het kan dus best zijn dat er tijdens de demonstraties of testworpen echt vis gevangen wordt, hoewel de meeste haakjes zullen ontbreken. Forelshop.be verzorgt drie dagen lang doorlopend volledige demonstraties van vissen op forel. Hierbij wordt duidelijke uitleg gegeven over zowel vistechnieken, -tactieken als het gebruik van de juiste materialen. Marcel Ulje van het bekende merk Rozemeijer laat je alle tips en tricks zien op roofvisgebied en roofviskampioen Luc Coppens vertelt en demonstreert hoe je het meeste vangt met zijn Westin-materialen.

 

JRC neemt een mooie serie producten uit de Defender range mee...

 

De drilsimulator...

 

Stekkieparcours

Voor kinderen is er zoals gezegd weer genoeg te doen op de Hengelsport- en Botenbeurs. Met een stempelkaart kunnen kinderen op het ‘Stekkieparcours’ allerlei opdrachten uitvoeren waarop ze een goodiebag van Sportvisserij Nederland in ontvangst mogen nemen.  Hengelsportvereniging Groot Rotterdam bouwt ook dit jaar weer de bekende castingbaan op. Kinderen kunnen werpend of vissend een parcours afleggen, waarbij ze op een avontuurlijke manier hun vaardigheid kunnen aanscherpen en ervaring opdoen.

 

Als dat al geen reden is om te gaan...

 

Drilsimulator

Ooit al eens je krachten willen meten met de sterkste vissen ter wereld, kom dan naar de stand van Sportvisserij Nederland en ga op de drilsimulator de strijd aan met ‘tonijnen en zwaardvissen’. Leuk voor jong & oud en goed voor de armspieren.

 

Vooraf je tickets bestellen scheelt een boel geld en wie weet val je in de prijzen...

 

Karper, witvis, zeevis, vliegvissen…

Op de beurs is ruimte voor elke discipline binnen de hengelsport en ook de (vis)bootliefhebber komt ruim aan zijn trekken. Op Carpsquare moet je als karperliefhebber zeker even rondhangen en de laatste fraaie producten bekijken van onder meer Fox, Proline, Strategy, B-Carp, JRC, Starbaits en Korum. Vergeet niet om wat voer en aas in te slaan, want er is altijd wel iets met een mooi prijskaartje te vinden. Natuurlijk is er voor de zeevisser, witvisser (vaste stokken!) en vliegvisser zoals altijd genoeg moois te zien en te krijgen. Zorg dus dat je erbij bent!

 

Groot Rotterdam neemt de Casting Combat weer mee!

 

Wees er dus op tijd bij voor jezelf en de kinderen. De openingstijden in de Jaarbeurs zijn dagelijks van 10 tot 17 uur op de data vrijdag 30 november t/m 2 december 2018. Bezoek de website voor het laatste nieuws, bestel tickets en download de app.

 

Bekijk hieronder een impressiefilmpje van de beurs van 2017

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.