Nieuwe ronde kortingen in karperafdeling Wesdijk


24 oktober 2018 | Redactie

Een derde ronde met kortingen tot 60% is van start gegaan bij Wesdijk Hengelsport in Barendrecht. In alle segmenten van de karperafdelingen vind je nieuwe aanbiedingen en forse korting op mooie molens, hengels, schepnetten en luggage. Hieronder selecteren we enkele fraaie aanbiedingen uit de Wesdijk magazijnen.

 

Ook de Daiwa Black Widow BR A staat bij de nieuwe ronde aanbiedingen van Wesdijk…

 

Vass Special Edition 800

De PVC Vass waadpakken zijn handig om je lijnen uit te lopen, karper af te drillen of om in het water foto's te maken met je droomvangst. Met de Vass Special Edition 800 Camou Waders brengt Vass een speciale Camou versie uit van het meest populaire waadpak op de markt. De Vass Special Edition 800 Camou Waders is vervaardigd uit een iets dikkere stof dan de populaire 700 editie. Verkrijgbaar in de maten 39/48. Kijk hier voor details en prijzen.

 

In Camo uitvoering...

 

Prologic Stalker Mat

De Prologic Stalker Mat is een superhandige onthaakmat met zijvakken, die ook als tas gebruikt kan worden tijdens korte struinsessies. Hij is zeer compact te vervoeren en meet 90 x 50 cm als hij is uitgeklapt. Na gebruik is hij makkelijk schoon te maken. Kijk hier voor details en prijzen.

 

Onthaakmat en struintas tegelijk...

 

Daiwa Emcast B

De elegante en slanke Daiwa Emcast BR werpmolen barst van de functionaliteiten en biedt bijzondere extra's. Het beproefde Bite 'n Run systeem in combinatie met een slip voorop maken het makkelijk om de vis te drillen. De molen heeft 7 kogellagers, een aluminium spoel, Airbail molenbeugel, CNC gefreesde aluminiumslinger, dubbele slinger en een aluminium reservespoel. De inhaalsnelheid van het 4000 model (460 gram) is 79 cm per slag en bij het 5000 model (480 gram) 86 cm per slag. Klik hier voor de prijs van deze molen.

  

De Daiwa Emcast BR...

 

Prologic SMX beetmelders

Deze set van Prologic ziet er zeer gelikt uit in deze Blue Edition uitvoering. De SMX WTS Blue Edition bestaat uit drie melders en een receiver. De beetmelders hebben vijf verschillende volumeniveaus en een stille volume-stand. Naast de vier verschillende gevoeligheidsinstellingen heben ze tevens zeven tooninstellingen. De 100% waterdichte melders kennen een afzonderlijke drop-back led indicatie en toon. Ook op de receiver (met handige nachtverlichting) ontvang je deze drop-back indicaties. Klik hier voor details en prijzen. 

 

De fraaie Blue Edition set...

 

Kijk hier voor een overzicht van de karperkortingen en houd ook de Facebookpagina in de gaten voor meer afgeprijsde artikelen.

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.