Fish Inn: warm gepakt en gelaarsd karpers drillen


25 oktober 2018 | Redactie

Niet iedere karpervisser heeft het beste winterpak nodig om de winter goed door te komen. Omdat er vaak gebruik wordt gemaakt van een shelter of bivvy ben je al beschermd tegen de ergste weersinvloeden zoals harde wind en regen. Toch zorgt het Prologic Highgrade pak ervoor dat je het droog en warm houdt wanneer er een vis in de regen of kou gedrild moet worden. Fish Inn heeft een prima aanbieding voor dit pak, dat je mooi kunt combineren met een Eiger warmtelaars.

 

Prima warm pak voor een zeer goede prijs...

 

Prologic Highgrade

Het Prologic High Grade pak is een tweedelig thermopak dat je beschermt tegen wind, kou en regen. Dit thermopak is precies het juiste pak wat je nodig hebt voor stormachtige dagen aan het viswater. De jas van het Highgrade pak is voorzien van drie grote zakken die zijn gevoerd met fleece zodat je handen na een drill weer snel warm worden. De broek van het Prologic Highgrade thermopak is van het type bib & brace en is extra hoog zodat tocht geen kans krijgt om binnen te komen. Klik hier voor prijzen en details.

 

Prologic Highgrade; ook zonder de broek altijd een warme jas voor de karpervisser...

 

Eiger Lapland

Bij een gunstig geprijsd warmtepak hoort natuurlijk ook een goed stel warmtelaarzen. De Eiger Lapland laars is een extreem warme en lichte winterlaars die bescherming biedt tot -30 graden Celsius. De Eiger Lapland Thermolaars is gemaakt van 100% EVA materiaal en zorgt samen met het micro bubble foam voor de perfecte isolatie. Kijk hier voor details en prijzen.

 

Kijk op de webshop van Fish Inn om het complete assortiment warmtepakken te bekijken.

 

Eiger Lapland...

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.