'Week van de grote meervallen' bij Catfish Camp Caspe


29 oktober 2018 | Redactie

Wat is er mooier wanneer je gasten telkens weer terugkeren voor een prachtige week vissen aan de Ebro in Spanje? Het overkomt ‘CCC’ steeds vaker en dat zegt al genoeg over de service en de kwaliteit van Catfish Camp Caspe, waar Gert en Jacintha & beide zonen dit meervalkamp runnen. De meer dan 15 jaar ervaring in dit werk resulteert in een enorme waterkennis bij de visgidsen en reken maar dat dit helpt bij het vangen van de grootste meervallen, karpers en snoekbaarzen.

 

Groot, groter, grootst...

 

Grote meervallen

Afgelopen dagen (vanaf half oktober 2018 – red.) was het bij CCC weer raak: het leek wel de week van de grote meervallen. Met exemplaren van 222, 223, 230, 244, 230, 227, 210, 202 en 235 cm werden er enorme vissen binnengehaald en vingen de gasten van CCC natuurlijk ook nog kleinere meervallen, plus nog de nodige karpers - met exemplaren tot 20 kg.

 

 

Lekker afkoelen in je zwembad...

 

 

Deze paste nauwelijks op de foto...

 

Appartementen met zwembad

Boek je bij Catfish Camp Caspe dan doen de gidsen er alles aan om van je vakantie een succes te maken. Je geniet bovendien van een prachtig onderkomen in luxe privé appartementen met zwembad.  Door de kleinschalige opzet is er een persoonlijk contact mogelijk en ontvang je alle aandacht wanneer je dat wenst.

 

 

Sterke rivierkarpers uit de Ebro...

 

Visgids

Voor elke visser is er een passend arrangement, van avontuurlijk zelfstandig tot volledige begeleiding door een Nederlandse visgids. In overleg is elke aanpassing bespreekbaar voor de beste visvakantie op maat. Een prijsindicatie voor boot en appartement is slechts 48 euro per persoon per dag. Een visgids kun je dan nog bijboeken wanneer je dat wilt. Het beste seizoen begint in april en loopt tot oktober. Hou je ook van karpervissen en snoekbaars? Een combinatie meervalvissen met karpervissen of een roofvistour is natuurlijk altijd mogelijk.

 

 

Wat een geweldige vangst...

 

Voor meer details en informatie, kijk op de website of bel +34 659371378.

 

Klik hieronder voor een filmpje van de vangst van een flinke meerval bij CCC.

 

 

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.