Een hele dag e-boaten op één volle li-ion accu - video


31 oktober 2018 | Redactie

Een mooi dagje varen met je sloep, visboot of rubberboot en de hele dag een krachtige elektromotor gebruiken? Je leest het goed. Zelfs bij een powermotor als de Torqeedo Cruise 2.0 kun je de hele dag zonder zorgen rondtoeren, af en toe bij een terrasje aanmeren, tegen het riet ankeren voor een beetje vissen en een drankje, en ’s avonds met voldoende stroom in je Rebelcell 24V100 gewoon weer veilig thuiskomen…

'E-boaten' wordt meer en meer de trend in de watersport...

 

Rebelcell

‘E-boating’ wordt het wel genoemd, maar je mag het ook gewoon varen met een elektromotor noemen. Niet direct het eerste waar je aan denkt bij karpervissen, waar je de rubberboot met elektromotor en volle accu startklaar naast de hengels hebt afgemeerd, maar als je met je visboot een dagje op de roofvis gaat ‘e-boaten’ en een stuk wilt trollen, kun je maar beter een sterke volle accu meenemen. Het geeft wel aan waar een lichte (16 kg) krachtige lithium-ion accu als de Rebelcell 24V100 toe in staat is.

 

 

 

Ook iets voor jouw visboot?

 

EBBM

In onderstaande ‘moodclip’ rond het Heegermeer in Friesland wordt dat nog eens geïllustreerd door EBBM en Van Roeden Watersport, niet voor niets dealers en gebruikers van li-ion accu’s. Roofvissers met een visboot hoeven niet altijd een buitenboord-benzinemotor te hebben om te gaan vissen, want ‘e-boaten’ wordt meer en meer toegepast in de watersport, met behulp van krachtige accu’s met ‘Ausdauer’. Ben je karpervisser, en heb je een 12V elektromotor in je rubberboot in plaats van een 24V, dan zijn er natuurlijk ook passende 12V li-ion accu’s die bij jouw uitrusting passen. Kijk voor details en prijzen op de websites van Rebelcell en EBBM.

 

Klik hieronder om de promotiefilm te bekijken.

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.