Upgrade Prologic Floating Retainer Sling


01 november 2018 | Redactie

Prologic heeft een aangepaste verbeterde versie van hun retainer sling uitgebracht. Deze Floating Retainer Sling heeft de veiligheid van de vis op de eerste plaats gezet en de sling voorzien van grote mazen in het zachte mesh materiaal. De twee bovenranden zijn gevuld met foam die hem drijvend houden, inclusief twee grote centrale handvatten met een ring om hem aan de unster te hangen.

 

 

Zacht mesh

Naast deze grote handvatten kennen de beide uiteinden van de bovenranden nog eens twee sets handvatten om een zware karper met twee man naar het water te kunnen dragen. Het zachte mesh materiaal is aan de bovenzijde te sluiten met een rits, die gemakkelijk opengaat wanneer de bovenranden uit elkaar houdt om de vis los te laten in het water. Ook is voorzien in twee dwarsbalkjes om de fraaie sling van Prologic open te houden.

 

 

Twee afmetingen

In een zijvak van de sling bevinden zich een koord en banksticks om de vis aan de oever te bevestigen wanneer deze in het water drijft. Verkrijgbaar in twee afmetingen, inclusief draagtas. De sling op de foto is 122 x 55 cm.

 

Klik hieronder om een filmpje te bekijken van de sling.

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.