Fraaie Deeper-actie van start bij 'De Reus'


02 november 2018 | Redactie

Bij De Hengelsportreus in Drempt ligt de kersverse aanbieding van Deeper reeds in de vitrines. Het gaat om een actie rondom de topper Deeper PRO+ die in één verpakking wordt aangeboden met een nightcap, een rodmount voor de smartphone en een multitool. Een scherpe prijs voor het topmodel van Deeper, inclusief de extra’s.

 

De beste 'personal remote fishfinder' met nog eens drie extra's...

 

Deeper PRO+

In bijna elke discipline van de hengelsport is de Deeper een praktisch hebbeding dat in meerdere uitvoeringen verschijnt. Naast het nieuwe basismodel Start, is er ook een PRO en een PRO+. Dat laatste model biedt de meeste mogelijkheden en toont dankzij een wifi-signaal de sonargegevens via de drijvende sensor op je smartphone. Door de sensor in te werpen en langzaam binnen te draaien, scan je alle gegevens over diepte, bodemverloop, watertemperatuur, bodemgesteldheid en plantengroei, en bovendien vissignalen. Met de Deeper PRO+ kun je zelfs waterkaarten samenstellen uit de door jou gescande gegevens van je viswater.

 

 

De actie is reeds van start gegaan bij 'De Reus'...

 

Met night cap en smartphone rodmount...

 

Feestdagen

De aanbieding die bij De Reus al te verkrijgen is, biedt de topper onder de Deepers samen met de twee accessoires en de multitool aan voor de prijs van € 239,00. Met de feestdagen in het verschiet een aanbod om te onthouden, of alvast te reserveren. De Hengelsportreus vind je aan de Braambergseweg 4 in Drempt (bij Doesburg) in de Achterhoek, op een kwartiertje rijden van Arnhem.

 

Inclusief een praktische multitool....

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.