Tom-Cat: specialistische webshop in meervalvissen


09 november 2018 | Redactie

Voor de meervalvisserij zijn het mooie tijden. Niet alleen kun je deze Nederlandse ‘big game vissen’ in grotere aantallen aantreffen in ons land, maar ook in steeds grotere lengtes. De materialen om de meerval te vangen, worden ook steeds beter en geraffineerder. Dat kun je meteen merken bij een specialist als Tom-Cat, een webwinkel met een uitgebreide selectie aan merken en specialistische meervalproducten.

 

Op naar de meerval met de fraaie Zeck bellyboten...

 

Hardcore

Met een veelheid aan de beste meervalmerken, is het geen vraag meer of je bij Tom-Cat op het juiste adres zit. Hier vind je zowel de hardware voor de hardcore Silurus-sleurders met tophengels, molens, bellyboten en reels, alsook de juiste accessoires, onderlijnen, haaksystemen, boeien en noodzakelijke kleinmaterialen als haken, dreggen, wartels en splitringen. Natuurlijk ontbreekt ook het aas niet met Halibut pellets en springlevende dauwpieren.

 

Indrukwekkend veel merken...

 

Zeck

Meervalvissers vind je zowel onder de roofvissers als onder de karpervissers. Niet al deze fanatiekelingen hebben een boot om de meervalschuilplaatsen te bereiken. Bij Tom-Cat wordt de helpende hand gereikt met een aanbod van speciale bellyboten als van Cannelle of het topmerk Zeck (met bracket voor een elektromotor!) of natuurlijk de fameuze groene MadCat bellyboot. Ook voor de luggage en de aanvullende materialen zoals flippers en fishfinders ben je er op de juiste stek. Wil je eens het water op zonder waadpak, dan kun je bij Tom-Cat de gave Tetra-Pod vouwboot huren.

 

 

 

Nieuwe MadCat luggage, ook voor de bellyboten...

 

Madcat

Voor de komende winter kun je bij Tom-Cat een groot aanbod kleding aantreffen van onder meer MadCat, Zeck en Black Cat. Van Zeck wijzen we ook op de milieuvriendelijke gewichten, die van steen zijn gemaakt en natuurlijk loodvrij zijn. Goed bezig Tom-Cat!

 

Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

De handige Tetra-Pod is bij Tom-Cat in de verhuur...

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.