B-Carp 2019: exclusieve Italiaanse beetmelders


15 november 2018 | Redactie

Groothandel Arca heeft haar showrooms in thuishaven Linden (B) ingericht met de collectie ‘nieuwigheden’ voor het seizoen 2019. Onder het motto ‘Sterk onder eigen merk’ staat er niet alleen een ruim gamma nieuwe materialen onder eigen naam te pronken, maar ook een flink arsenaal aan B-Carp producten, Bait-Tech aas en voer en fraaie exclusieve nieuwe beetmelders van Drake, Fishtron en de Pulsars van K-Karp.

 

De overvolle showroom van B-Carp...

 

B-Carp

Met aandacht voor de kwaliteit, design en prijsstelling is het merk B-Carp nu al enige tijd bezig een fraai gamma aan het opbouwen dat uitblinkt in styling, kwaliteit en prijsstelling. Ook voor 2019 heeft het merk haar best gedaan om een toonaangevende collectie uit te brengen. Diverse winkeliers, dealers en karpervissers wierpen al een blik op de nieuwigheden en ook Dé Karperwereld ging even langs in Linden, vlakbij Leuven in het mooie Oost-Vlaanderen.

 

 

Pulsars, met ingebouwde snag-ears...

 

 

Ook in compacte mini-uitvoeringen...

 

Bait-Tech

Dat B-Carp in de breedte duidelijk een flink arsenaal aan materialen heeft neergezet, is in één oogopslag te zien bij de showroom. Een heerlijke groene collectie aan bivvy’s, stoelen, hengels, molens, kruiwagens en accessoires sieren de toonzaal. Langs de wand ook een kleurige en geurige verzameling voer en aas van Bait-Tech, waarbij een uitbreiding in mini-boilies, particles, G-glug en The Juice groundbaits opvalt.

 

 

Exclusieve Fishtrons...

 

Fishtron

Qua beetmelders heeft de groothandel altijd een fraai product neergezet. Voor 2019 is er een tandje bijgezet met uitbreiding in de beetmelderhoek met de exclusieve merken Fishtron, Drake en K-Karp. Deze Italiaanse producten zie je niet veel in de winkels van de Lage landen, maar dat gaat zeker veranderen. De Pulsars van K-Karp zijn geliefd vanwege hun betrouwbaarheid, het compacte design en de ingebouwde snag-ears. Ook in mini-uitvoeringen en als 3+1 en 4+1 sets. Ook Fishtron blinkt uit in betrouwbaarheid en design. De compacte beetmelders zijn geliefd bij de kenners en zijn verkrijgbaar in diverse set-aanbiedingen in mooie cases.

 

Binnenkort meer over de nieuwe B-Carp 2019 producten!

 

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.