Opblaasbare Carpmaster Air onthaakmat bij HS Utrecht


20 november 2018 | Redactie

De belangrijke factoren bij een onthaakmat zijn natuurlijk allereerst de veiligheid en de visvriendelijke eigenschappen van de mat, maar tevens is het van belang dat het ding niet al te veel ruimte in beslag neemt bij transport en bij het opzetten. Bij de nieuwe opblaasbare Carpmaster Air onthaakmat van Fox die we bij Hengelsport Utrecht zagen, zijn al die voordelen in één mat samengebundeld.

 

In twee afmetingen verkrijgbaar...

 

 

 

Makkelijk op te rollen door de luchtgaten...

 

Carpmaster Air

De nieuwe onthaakmat heeft twee heavy duty luchtkamers en wordt geleverd met een pomp en een draagtas. De Carpmaster Air verschijnt in twee verschillende afmetingen: een Standaard (binnenmaat 100 x 50 cm) en een XL uitvoering (binnenmaat 125 x 70 cm). De camo onthaakmat is perfect te gebruiken tijdens het struinen of voor het gebruik in een boot voor vissers die weinig materiaal willen meenemen.

 

Compact te vervoeren in de draagzak...

 

Ook omgekeerd

Belangrijk detail is dat de uiteinden om de mat op te blazen op het einde van de mat zitten, zodat de lucht er bij het oprollen ook weer makkelijk uitloopt. Volgens opgave van Fox kan de mat als cradle gebruikt worden maar ook omgekeerd (!). Bekijk het in het filmpje maar eens, of lees de details op de Fox website.  

 

En met bijgeleverde luchtpomp...

 

Fox Camo motief

De mat heeft een heavy duty PVC basis en is voorzien van een afdekflap met klittenband en 50 mm diep foam om de vis te beschermen tegen de harde ondergrond. Het 210D polyester materiaal heeft het kenmerkende unieke Fox Camo motief.

 

Bezoek de webshop van Hengelsport Utrecht en Hengelsport Vught voor prijzen en details.

 

Klik hieronder om een filmpje over de mat te bekijken.

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.