Hengelsportbeurs Utrecht: ook voor de varende sportvisser


22 november 2018 | Redactie

Een groot gedeelte van de hengelsportbeurs in Utrecht wordt ingenomen door visboten. Standhouders laten hun mooiste visboten, buitenboordmotoren en fishfinders zien, terwijl ook de varende karpervisser een flink aanbod aan rubberboten kan bekijken. De aanschaf van een visboot staat nog altijd hoog op het verlanglijstje van menig sportvisser en de Utrechtse beurs is dé plek bij uitstek waar ‘vraag en aanbod’ op botengebied elkaar ontmoeten.

Bestel je tickets online en maak kans op een mooie prijs...

 

Hengelsport- en Botenbeursapp

De visboten op de beurs staan verdeeld over de beursvloer. Met de handige Hengelsport- en Botenbeurs app is kun je niet alleen je tickets bestellen, maar ook snel de deelnemerslijst en de plattegrond van de beurs bekijken. Dit is heel handig tijdens de beursdagen om snel op te zoeken waar je heengaat. Bij het downloaden van de app maak je kans op een goodiebag t.w.v. € 75. Bij het bestellen van tickets maken bezoekers tevens kans op een visreis naar Zweden voor vier personen t.w.v. € 2.500. Alle bezoekers die voor 30 november een ticket hebben gekocht, maken bovendien kans op een Yamaha-boot in combinatie met een Yamaha elektromotor t.w.v. € 850!

 

Of win zelfs een visreis naar Zweden...

 

EBBM

Rebelcell staat op de beurs met onder meer hun nieuwe AV lijn. Het Friese EBBM heeft deze accu’s ook opgenomen in haar pakket en biedt deze aan in complete sets. In zo’n set voor de roofvisser zit een boegmotor, lithiumaccu of loodaccu met bijpassende lader, accubak en zekering, optioneel is een Humminbird fishfinder. Dit alles met een scherpe korting. Op de foto is de Extreme set te zien zoals roofvisgids Sean Wit deze gebruikt en heeft samengesteld. EBBM levert meer lithium accu’s, waarvan Rebelcell en Jarocell de bekendste zijn. Website: www.ebbm.nl

 

Een 'extreme' set voor de professionele bootvisser...

Honda

Honda Marine Outboards is dit jaar uitgekomen met nieuwe uitvoeringen van de BF40, BF50, BF80 en BF100 buitenboordmotoren. De motoren hebben een aantal verbeterde eigenschappen gekregen, daarnaast is ook de vormgeving aangepast. De motoren zijn onder meer voorzien van de nieuwste Electronic Fuel Injection (EFI) technologie. Met deze techniek ben je er zeker van dat de brandstof aan de motor geleverd wordt op de meest efficiënte manier en in de juiste afgemeten hoeveelheid. Website: www.honda.nl/marine.

 

Nieuwe Honda-motoren...

 

RAM Mounts Benelux

De RAM Hi-Torq Wrench wordt gebruikt voor kaartplotters en fishfinders. Deze essentiële, maritieme accessoire zorgt ervoor dat je elektronica stevig op de plek blijft. De RAM Hi-Torq plaats je op de verstelknop van je RAM mount en draait deze aan. Door deze handige accessoires zit de kogelverbinding zo strak vast dat zelfs onder de meeste extreme weersomstandigheden de houder niet zal slippen. Website: www.rammounts.nl.

 

Ram Mounts; alle oplossingen voor elke boot...

 

Boten en motoren

Voor de nieuwste boten (aluminium/glasvezel boten, kajaks en/of bellyboten), elektrische en buitenboordmotoren kun je o.a. terecht op de stands van Arynboats, Mark van Dijk Yachting, Otterboat, Rotterdam Outboard Shop, Alumacraft Nederland, EBBM, Honda Motor Europe, Kewi Rubberboten, Meervalshop Tom-Cat.nl, AlufishingBoats BV, Nion Watersport en Orkaboten.

 

Trailers en accessoires

Een breed assortiment trailers, dieptemeters/visvinders en/of accessoires is te vinden op de stands van, bijvoorbeeld, Raymarine, Marine Depth Sounders, RAM Mounts Benelux, Nion Watersport, Rebelcell en Technautic.

 

Voordelig met de trein

Wil je met veel voordeel naar de Hengelsport- en Botenbeurs Utrecht? Dat kan! DRT Events heeft een geweldige deal gesloten met de NS. Zo kun je zeer voordelig en relaxed reizen naar de grootste Hengelsportbeurs van Europa voor slechts 23 euro. Deze actie is inclusief retourticket en entreeprijs, en is geldig door heel Nederland. Klik hier om je NS-tickets te bestellen.

 

Ook Marco Kraal is aanwezig en kan als varende sportvisser zijn ervaring met je delen...

 

Wees er dus op tijd bij voor jezelf en de kinderen. De openingstijden in de Jaarbeurs zijn dagelijks van 10 tot 17 uur op de data vrijdag 30 november t/m 2 december 2018. Bezoek de website voor het laatste nieuws, bestel tickets en download de app.

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.