Hengelsport Hendriks: 20% korting in actieweken


23 november 2018 | Redactie

Hengelsport Hendriks, onderdeel van Kampeerwereld Hendriks in Ermelo, sluit haar vijfjarig jubileum af met enkele actieweken van 20% korting op het hele assortiment. De allround hengelsportzaak begint deze actieweken vandaag (vrijdag 23 november) op Black Friday, waarbij de zaak tot 21 uur geopend is. Profiteer van dat voordeel op je karperspullen en check je verlanglijstje!

 

De mooie karper replica die Jasmijn hier vasthoudt is ook met 20% korting te koop...

 

Kampeerwereld

In de vijf jaar dat Kampeerwereld Hendriks de hengelsportafdeling op poten heeft gezet, heeft de zaak al flinke bekendheid gekregen en menige sportvisser is al een kijkje komen nemen bij de megastore aan de Harderwijkerweg 183. Zowel op witvisgebied als op roofvis- en karpergebied beschikt Hendriks over een degelijk assortiment, dat dankzij de online verkoop ook verder verkocht wordt dan alleen in de regio.

 

De populaire Ultegra 14000 XTD Baitrunner is eveneens flink afgeprijsd…

 

Beetmelders

Er is op de karperafdeling bij Hendriks een ruim assortiment tenten en stoelen van Shimano, maar ook veel prima beetmelders van JRC en uiteraard veel boilies op voorraad in de winkel. De draagbare sonar van Deeper valt niet onder deze 20% kortingsdagen, maar niet getreurd: er is een zeer mooie kerstaanbieding van de Deeper PRO+ topper. Bij Hengelsport Hendriks vind je natuurlijk ook de beste karpermolens en – hengels tegen de 20% korting.

 

Actieweken

De actieweken die op 23 november ingaan, en voortduren tot en met 15 december in de winkel en op de webshop nog op zondag 16 december, gelden qua korting van 20% zowel voor de verkoop in de winkel als op de webshop (uitgezonderd lokvoer en Deeper fishfinders). Na die tijd zal de hengelsportafdeling, waar Martijn van den Bos en Jasmijn – Pip – van Hulsen voor de deskundige inbreng en service zorgen, haar zesde jaar ingaan. Dus wees verstandig, en laat die 20% tot 16 december niet aan je neus voorbijgaan voor je favoriete hengel of werpmolen!

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.