Overwinteren met de Seven Oaks tentkachel


29 november 2018 | Redactie

Doorvissen in de winter is niet aan iedereen besteed, maar het wordt wel eenvoudiger wanneer je bivvy lekker verwarmd is met een prima kachel. Een van de betere op de markt is de Seven Oaks tentkachel die Fish Inn levert. Deze biedt alle functionaliteiten die jij als fanatieke karpervisser nodig hebt. Naast een CO² beveiliging is deze tentkachel tevens voorzien van een omvalbeveiliging.

 

De Seven Oaks kachel, ideaal in je winterverblijf...

 

Seven Oaks

De verschillende beveiligingsopties op de Seven Oaks maken dat je deze tentkachel met een gerust hart in de bivvy kunt zetten. Een ander groot voordeel is de optionele aansluitset voor een klein gasbusje. Door deze aansluitset te bevestigen op jouw Seven Oaks kachel kun je gebruik maken van een 500 grams gasbus die dan aan de Seven Oaks kachel bevestigd wordt. Dit maakt de kachel ideaal in transport en perfect hanteerbaar. Met dit gasbusje kun je gemakkelijk een sessie doorkomen zonder het koud te krijgen.

 

 

Veilige kachel

Binnenin de kachel is een extra plaat geplaatst om de vlam af te schermen. Komt jouw slaapzak per ongeluk tegen de kachel aan dan zal deze geen vlam vatten. Het geringe formaat van 32 x 36 x 18 cm, samen met al deze veiligheidsopties, maken dit tot een van de beste en veiligste tentkachels. Bij de levering zijn de gasslang, de batterij voor elektronische ontsteking en de drukregelaar voor een grote gasfles bijgeleverd.

 

Meer meer informatie, prijzen en bestelwijze, kijk hier.

 

De Seven Oaks met aansluitset…

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.